Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IVA_SKORPIJA напиша:vaginalen klitorialen i analen:pos2: :pos2:
Воздухот ортаче...воздухот...како што знаеш вагината е шуплина, и при малце посилен секс и после оргазам грлото на матката се проширува при што при пенетрација влага воздух....и кога со пенисот ти ќе го потиснеш тој воздух...трррртOrTacE напиша:иако знам ама може ли некоја женска особа да ми каже од што се предизвикува прдење преку вагина за време на вагинален оргазам:pos2: :pos2: :pos2:
Напишано од OrTacE
иако знам ама може ли некоја женска особа да ми каже од што се предизвикува прдење преку вагина за време на вагинален оргазам:pos2: :pos2: :pos2:TpH_Bo_OkO напиша:Воздухот ортаче...воздухот...како што знаеш вагината е шуплина, и при малце посилен секс и после оргазам грлото на матката се проширува при што при пенетрација влага воздух....и кога со пенисот ти ќе го потиснеш тој воздух...тррррт
П.С.
Ало жени(виновни) кажете ајде какво ви е чувството за време на оргазам немој да се црвените сеа... срамота:icon_redf
TpH_Bo_OkO напиша:Сум слушнал муабети, баш од женски лица дека доживувањето на оргазам од пенетрација и од стимулирање на клиторисот се различни.Мене ме интересира дали има вистина во ова и ако има, женските нека објаснат што е разликата меѓу овие два начини?Каков е едниот а каков другиот?
Mnogu ste mi smesni, da vi kazam so muabetive:blabla:sasha напиша:Najverojatno cuvstvuva strav od obvrski!?Pa zatoa se vadi deka e neseriozen!