FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Можи од ко видоја дека нема да биди продолжена, рипнаја неколку години, за по толку години да ја продолжат. What? It could happen...

High five! :)

Логично беше дека ради откажувањето е оставен простор од пет години (2015), што би било одлично за повторно ловење на bad guys и други ствари.

Иначе, глупо беше тоа со тој партнерот алкохоличар на Марк, у 21 епизода ќерка му умре готово, и у 22 оживе!! Глупости. Може и дека тие ми беа антипатични па затоа.

А шо ти мислиш дека во FF timeline-от, од крај на 21ва до почеток на 22ра исто поминале 7 дена? :devil3:

ја земав серијата пред некое време и од вечер планирам да ја почнам. вреди да се гледа?

Сега ја догледав цела прва сезона, па ги прелистав последниве 10 страни и гледам многу хејтање. :) Јебеш га, сакате сите 22 епизоди да бидат врв, пододбри од претходната... Јас таква серија не сум гледал! Нормално е да има падови, тапа епизоди и моменти, лоши реакции и сл, но по паузата гледаме дека ептен добро ја скрпиле.

Јес да останаа неколку прашање неодговорени, како на потпретседателката Клементе, која се виде како Претседател на ЈуЕсЕј, а на крајот не видовме ништо поврзано со тоа. Такоџе, визијата на Ведик на почетокот беше премногу нереална. Во истата зграда, кога Марк е сам (зборувам за визиите на почетокот) и се пуца со истетовирани маскоти, Ведик е у нужник и го спасува колегата, кој паѓа у писоарот. Ептен нереално, со оглед на фактот дека зградата е празна, минирана, а и е 10 навечер.

Добар крај, во кој е оставено место за продолжение, ама не наскоро, туку по 2-3 години. Ќе се почека и на стареење на екипата, бидејќи како што видовме, дејствието продолжува во 2015 година. Она што ме тера да бидам убеден дека ќе има 10000% наредна сезона, е приказот на Дајсон Фрост со одлуките и различните иднини, сцената која Демитри требаше да биде убиен. Марк виде тогаш дека крајот е 2016 година, што е временскиот период од 1 година од она што го видовме во последната сцена со Чарли (ќерката на Марк).

Голем сомнеж падна на Џерико, Претседателот и неоткриените нарачатели на блекаутот. Според мене, Претседателот ќе биде оној кој всушност го туркал целиот експеримент, бидејќи тестови се вршени во Авганистан, кога всушност Трејси го здогледува локалниот блекаут.

Ептен добра прва сезона... Морам да им пркосам на хејтериве низ средината на сезоната. :)

Вчера си почнав со серијава не се враќам назад во темава за да ми биде интересно ама во 1 ноќ изгледав три епизоди ептен ме копка да дознаам што е поентата :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom