Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Тоа е тоа.Требаше уште химната кога ја исвиркаа да им репнат желките пендракот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тачно, затоа коа ќе се доигрува утакмицава ти ќе седиш дома и ќе се молиш на ТВ да има пренос.KOj e prisuten si znaeSamo da se znae deka nekoi raboti ne se kako pred 2001
Не не, требаше дома да се пратат сите тие што извикуваат било какви навреди, па тогаш да се игра. Тоа значи и Војводи и Балисти, и кој сака нека е. Али јбг, двојни аршини си се двојни аршини.Banalen prekin,isprazni ja tribinata od koja pocna takvoto nacivanje, vo toj moment balistite seuste na mostot bea....a ppsle koga pocna so kontra navredi bolelo i bilo pricina za prekin... Mars breee..... P.s na juzna vriese id narod,nemaae igla kaj da padne![]()
![]()
Banalen prekin,isprazni ja tribinata od koja pocna takvoto nacivanje, vo toj moment balistite seuste na mostot bea....a ppsle koga pocna so kontra navredi bolelo i bilo pricina za prekin... Mars breee..... P.s na juzna vriese id narod,nemaae igla kaj da padne![]()
![]()
P.s Moja himna ne e toa...nasata si ja ispevme pokasno![]()
Ама затоа на јужна го изеде еден за сите.Класичен нокаут си испи.Изгледа беше "nije sveedno".
Не познавам земја каде што некое племе ја исвиркува сопствената химна а притоа полицијата да си седи мирна.Затоа луѓе бегајте од оваа држава што е можно побрзо.