Firefox проблеми - тука

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Откога го реинсталирав компјутерот не можам на фуфл да пребарувам.Интернетото работи све фино.Ја отвора гугл страницата, ама кога ке му ставам да пребарува некој критериум ни по пола саат не се пуни една цртка во статус барот.А кога ке му ставам на филинг лаки ја отвора посо нели првата автоматски.леле не знам засо вака прави ве молам помагајте!!!
Го поставив прасањево на она главното прашања одговори никој не ми одговара?Знаете ли вие да ми помогнете?

Кај мене се дешава на сред сурфање да падне п Firefox , дали ова и кај вас се случува?

Не баш, да не имаш некои квази програми?

А за мојот проблем да не има некој нешто да ми поможи?

Последно време незнам што и е на мозилата ама самата си прави рефреш , или неможам да отварам слики од googlе и слично , да не знае некој како можам да ја поправам.
Пробав и со нова верзија и пак истото.
Реинсталири..па би требало да се среди проблемот..али ако пак прави така пиши ке се обидам на друг начин:helou::helou:

На вируси мислиш? оти можно е и до тоа да ти е до вирусите

Imam eden problem !

Koga ke ja izgasnam Mozilata i po nekolku sekundi koga ke sakam da ja uklucam pak mi pisuva deka mozilata e vo rabota, ne znam zosto sporo se isklucuva ?

ako znae nekoj neka pise !

ODNAPRED FALA !

Imam eden problem !

Koga ke ja izgasnam Mozilata i po nekolku sekundi koga ke sakam da ja uklucam pak mi pisuva deka mozilata e vo rabota, ne znam zosto sporo se isklucuva ?

ako znae nekoj neka pise !

ODNAPRED FALA !

Бавен ти е процесорот, малку рам имаш, windowsot ти е преоптеретен, полн со глупости, многу процеси ти работат во позадина.....

Нешто од ова

Fala za pomosta !

Ako mozes kazi nekoj trick za toa da isklucam nesto da raboti pobrzo procesorot .

Fala za pomosta !

Ako mozes kazi nekoj trick za toa da isklucam nesto da raboti pobrzo procesorot .

Па провери на таскбарот и во таск менаџерот, кои програми ти се уклчучени, најди го соодветниот процес и одтаму го исклучи :helou:
а, ако несакаш пак да ти се вклучуваат после рестартирањето на виндоусот, start > run > msconfig, овде во startup најди ги програмите и дештиклирај ги

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom