Firefox 6

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
Ги користам и двата. Firefox 4 е нешто побрз, ама главно се тука некаде и двата браусери.
Firefox не е ништо побрз од хром.
Иначе користам Firefox/Chrome/Oprea и SeaMonkey...
Не прашујте зошто XD

пробајте го и firefox 6.0a1. доста побрз е од четворката. исто така и стабилен е.

FireFox е пребарувач со најмногу апдејтирања тоа ме нервира, можеби е најбрз од сите останати но исто така најмногу крашува/паѓа како сакте кажете го. Едино само може да се пофали заради Адоните што можеш да ги користиш, а време беше и изгледот да го сменат сега веќе заличи на нешто.

FireFox е пребарувач со најмногу апдејтирања тоа ме нервира, можеби е најбрз од сите останати но исто така најмногу крашува/паѓа како сакте кажете го. Едино само може да се пофали заради Адоните што можеш да ги користиш, а време беше и изгледот да го сменат сега веќе заличи на нешто.
хаха, звучиш како политичар :)

хаха, звучиш како политичар :)

Тоа добро е? Или лошо...инаку можев и да звучам како арогантен млад адолесцент што наместо да си игра надвор со другарчињата криенка тој се прави сезнајко пред компјутерот и да кажам " пфф ФаерФОКС бул ШИТ, Оpera ви е закон ништо не ја мени :baeh:"

И да прашам јас тек сега го апдејтирав и никако неможам да инсталирам Firebug додатокот зошто ми вика дека не е компатибилен. Чаре ?

И да прашам јас тек сега го апдејтирав и никако неможам да инсталирам Firebug додатокот зошто ми вика дека не е компатибилен. Чаре ?

Да не си инсталирал некоја бета или шкљ верзија... ? Јас имам Firebug инсталирано, работи перфектно.

100% работи firebug (Верзија 1.7.0) Види да не ти е проблемот од некој add-on за самиот firebug, или некоја бета/алфа верзија...

Средив, некоја постара верзија сум имал инсталирано и коа сум напрајл апдејт на мозилата се вратила старата верзија на firebug-от, а не до тогаш апдејтовите. :)

јас симнав пак firefox 4 и пак исто многу побавен му е start up а и многу често кога гледам некој филм онлајн или на некој веб цам чет крешира за разлика од хром
незнам кај гледате дека е побрз?
јас го користам фирефох дека помодерен ми се глеа дизајнот :)

Се е океј со мозилава само ме нервира што го нема големкото Refresh копче и ме нервира тоа што се сменети местата на Отвори во ново јазиче и прозорче и цело време отварам во нов прозорец место во јазиче како по навика го стискам второто. Али се е до навика ваљда :)

Се е океј со мозилава само ме нервира што го нема големкото Refresh копче и ме нервира тоа што се сменети местата на Отвори во ново јазиче и прозорче и цело време отварам во нов прозорец место во јазиче како по навика го стискам второто. Али се е до навика ваљда :)
Па притискај ctrl+t за нов таб и ctrl+n за нов прозорец и за рефреш F5 :pos2:
Не знам зошто воопшто користиш од менито да отвориш било што :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom