M
Mr.InF3ction
Гостин
Од вчера е пуштена бета 12. Тие што чекаат финалната верзија и користат v3 можат слободно да симнат бета12 и нека фураат. Флеш, брзина и стабилноста значително се подобрени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од вчера е пуштена бета 12. Тие што чекаат финалната верзија и користат v3 можат слободно да симнат бета12 и нека фураат. Флеш, брзина и стабилноста значително се подобрени.
излезе не ја имам пробано, причина: одамна си се префрлив на chrome и почуствував брзина и стабилност при сурфање
Да да од што е толку стабилен и брз секоја недела даваат упдејти.
упдејти на што? јас од ко го стаив до сега нема ни еден упдејт напраено
10 пати е побрз од мозилата.Кога користев мозила постојано беше бавен броусерот,CPU usage беше 25% константо (имам Dual Core процесор така да не е поради процесорот),јава и флеш апликации беше незамисливо да се уклучат или ќе падне броусерот или cpu usage ќе се крене на 100%.Видеата беа слајд шоу.А сега со хромот се е како подмачкано.Не сум имал проблем со апликациите,cpu usage е од 2 до 6%,немам проблем со гледање на видеа,броусерот не ми паднал ниеднаш досега.Да да од што е толку стабилен и брз секоја недела даваат упдејти.