Финансиската конструкција на Исус и апостолите

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
а шо е толку тајно опасно и страшно да се праша од шо живееја Исус и апостолите цело време? Шо толку богохулно и забрането има во тоа прашање? Плаќаше ли нешто Исус или го частеа цело време
Ami nejet. Gles subo si teci raspravijava, ko na sekoja tema ti i kompanija ko ke se pojavite[DOUBLEPOST=1455447183][/DOUBLEPOST]
е па појќе ги има апла први, не знам на кој мислиш
Na homosapiens 001

Ami nejet. Gles subo si teci raspravijava, ko na sekoja tema ti i kompanija ko ke se pojavite[DOUBLEPOST=1455447183][/DOUBLEPOST]
Na homosapiens 001
и кажи твое мислење, кој му даваше пари на Исус и апостолите за нивните трошоци за живот, јадење, пиење, патувања, алишта, спиење...?
Кој ги финансираше?[DOUBLEPOST=1455447435][/DOUBLEPOST]
Хомо сапиенс настанал од предходни хомониди не беше тој прв

@MIKI1 според тебе како се финансирал Исус со дружината?
Сепак сеуште бил човек додека бил на земјата, морал да јаде, да се облекува, да се напие вино човекот.

Е ми, оти не го питуваш поставувачо‘ на темава?
Он е експерАт за све и свашта, вклучително и водењето финансиска политика...

Е ми, оти не го питуваш поставувачо‘ на темава?
Он е експерАт за све и свашта, вклучително и водењето финансиска политика...
Mики има ли црквата или нема финансова документација на Исус и апостолите? знае ли црквата од кои пари живееа тие 13 невработени особи за време од 3 години?
Јас самио се прашувам од шо живееа и од каде му е богатството на Исус и неговите пратиоци, али немам некој доказ во вид на сметки, фактури, уплатници, признаници..... Дали е финансиската состојба на Исус позната на црквата или и вие појма немате од кои извори се финансирал спасиоцот?

Mики има ли црквата или нема финансова документација на Исус и апостолите? знае ли црквата од кои пари живееа тие 13 невработени особи за време од 3 години?
Јас самио се прашувам од шо живееа и од каде му е богатството на Исус и неговите пратиоци, али немам некој доказ во вид на сметки, фактури, уплатници, признаници..... Дали е финансиската состојба на Исус позната на црквата или и вие појма немате од кои извори се финансирал спасиоцот?

...:coffee:...

добро бе Мики утре некој од друга вера да те праша “Од шо живееше и како се издржаваше вашио Исус и негојте апостоли, ќе пулиш усрамено в земји со црвени обравчиња и ќе велиш “емиии шо знам... ваљда некоја тезга праеа тук таму.... “

Можеби праеле зулуми со бандата и краделе небитно дали од богати или сиромаси, исто ко Робин Худ :D

добро бе Мики утре некој од друга вера да те праша “Од шо живееше и како се издржаваше вашио Исус и негојте апостоли, ќе пулиш усрамено в земји со црвени обравчиња и ќе велиш “емиии шо знам... ваљда некоја тезга праеа тук таму.... “

...:rolleyes:...[DOUBLEPOST=1455478731][/DOUBLEPOST]
Знаев дека не знае

И ја‘ знам дека ти не знаеш...Оти да знаеше, ќе одговореше.

Оди помогни му на Зоте, за плочата. Економија не ти оди

Во ред: еве, економијата токму тебе ти оди. Ај одгoвори му на @Let3 ...:sneaky:

И јас мислам дека нешто е сумњиво. Посебно, ако во тоа време имало нешто како Закон за спречување корупција.
Што велат твоите извори, Мики?

Работата е во најмала рака загонетна, пошо се гледа дека имал пари бил добро ситуиран господин, а нигде не работел. Тоа аутоматски не мора да значи и криминал, има луѓе кои ете добиле на лото или наследство од дедо, баба ... у америка, или продале нешо од таткото ниви бавчи стан....., не мора одма да значи дека бил како во филмо Унтачиблс кога го фатија Ал Капоне на тааа финта шо бил богат ал немал доказ од каде му се парите па го пикнаа во ќорка, значи дали има податоци дека Исус парите ги добил на некоја наградна игра или наследил баба дедо или продавал имоти и недвижнини свои?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom