Филозофски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Scarlett O'hara
  • Време на започнување Време на започнување
Безбедност и Социологија мислам, нз за предметите.
На Безбедност предава. Супер професорка мене ми предаваше. Вреди да се потпишете за неа. Ја дури и ќе гласам за неа, али тешко дека ќе победи.

планирам да се запишам на социјална работа и социјална политики ако можи некој да ми кажи повеќе за институтов , дали е лесно, кртики или пофалби

планирам да се запишам на социјална работа и социјална политики ако можи некој да ми кажи повеќе за институтов , дали е лесно, кртики или пофалби
Дечко мој совет. Немој да се запишуваш на филозофски или на друг факултет од општествени науки. Пробај си ја среќата на електро. Иначе институтот за социјална е ОК. Добри се професорите. Добар е цел филозофски само проблемот е што нема работа после.

Дечко мој совет. Немој да се запишуваш на филозофски или на друг факултет од општествени науки. Пробај си ја среќата на електро. Иначе институтот за социјална е ОК. Добри се професорите. Добар е цел филозофски само проблемот е што нема работа после.
и као демек со електро одма работа имаш? како не бе. Ти пишува апсолвент на електро бајдвеј.

До кога со "нема работа после" муабетиве? Ако те бива ќе има. Сегде е така.

Мене ме интересира онаја професоркана што е за прецедател кандидирана, шо чоек е...
Ако ми речите вие дека не чини не и давам потпис....Ме интересира колку се залагала за студентите и шо можи да напрај за нас ако дојди до фотеља....

Јас професорката ја знам од нејзиниот блог и колумните што ги пишуваше. На блогот, секој коментар што се косеше со нејзиното мислење или и’ противречеше, беше уредно бришан, понекогаш дури топтан со оние што и држат страна.
Најмногу ги сака оние што ја фалат и возвеличуваат.
Мислењата и се ни ваму ни таму. Не е ни конкретно против, ни конкретно за. Мислам дека често ни таа не знае на што е. Зборува многу, кажува малку.
Од тоа што го имам прочитано, таа почесто им се потсмева на студентите отколку што застанува на нивна страна.
Така шо, гледај си :)

Може ќе имаме од ФЗФ претседател. Има шанси Жежов или Ачкоска да ги кандидираат од ВМРО. :D

за психологија
--- надополнето: 26 декември 2013 во 18:12 ---

ве молам луѓе,многу ми е итно
Сигурен сум дека више прекасно ти одговарам, али у секој случај сега наидов на флаерче од лани па може на некој друг да му се најде. За психологија интерни предмети кои треба да се изберат се два од: Биологија, Математика (основно ниво), Филозофија, Социологија, Информатика.

Ако има некој било какви испитни/колоквиумски прашања од било кој смер и година на факултетов, нека ми пише, ќе направам ќе ги поставам на едно место, за да биде од поголема практична примена за сите студенти на кои им требаат :)

дали ќе ме примат на психологија доколку сите четири години имам успех 4,75

дали ќе ме примат на психологија доколку сите четири години имам успех 4,75
Ќе си пресметаш поени со матура и ќе видиш.

http://www.fzf.ukim.edu.mk/files/0001upisi/psihi.pdf

Ова ти е листа на примените кандидати годинава. Глеј напрај ја добро матурата пошто најголем интерес има за таму. Ја на пример да идев психологија, со мојот просек за 0.500 поени не би влегол ни у квота со кофинансирање.

Каде можам да ја најдам книгата Основи на дефендологија од Трајан Панев Трајан Гоцевски и Синиша Даскаловски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom