Ме предомисли да си ебеш век, а морам да ве слушам постари колеги, досега совет од кајгана колеги не сум имал лош.
Кој е полесен, Американска или Вештини?
вештини, практично и нема ништо за учење освен некоја домашна да донесеш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме предомисли да си ебеш век, а морам да ве слушам постари колеги, досега совет од кајгана колеги не сум имал лош.
Кој е полесен, Американска или Вештини?
вештини, практично и нема ништо за учење освен некоја домашна да донесеш![]()
Стварно се мислам сеа, а за Американска што имаш да кажеш
Иначе, си бил ти на некој од овие предмети?
Ги имав и двата во прва, американска 10ка а вештини 8. Американска мене лесно ми беше а на некои гледам им е проблем што слабо учат историја. Сега што повеќе ти лежи.
Абе не ми е проблем мене историја, Британски ми беше многу интересен предмет, и без проблем си го научив, 9ка добив мислам.
Најверојатно ќе идам АЦ ем заради тоа што ми е поинтересно, ем заради друштво од Куманово ќе идам, за патување е друго.
А која професорка ќе предава овој семестар знаеш? Некоја Татјана викаат дека била заебана.
Мене ми предаваше Елени Бужаровска али тоа беше пред 2 годинипрашај најпаметно кој е
Ме интересира следново, од сите предмети само морфологија имам паднато, значи дека сега неможам да го заверам семестарот, така?