Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам, само коментирам кога некој филм ќе ми остави добар впечаток (скоро никад), или пак негативен.
А сликата ми се појави онака рандом на фб па ја постирав :)

Инаку гледајте го Death Wish со Брус Вилис, добар е за тепање време, не потклелнувајте на критиките што ги има филмов дека тие вооглавно доаѓаат од испопедерчени SJW.

Не ме сфаќај погрешно, повеќе те зафркавав. :D И мене постари филмови ми се покул, сега зависи и од филм.

Ах ликот му се вика така во Top Gun. офлеле[DOUBLEPOST=1528110995][/DOUBLEPOST]Кога ќе се каже Val Kilmer прво што ме асоцира на него ми е филмот Saint.

72b8d93a3e0a8dc82db0fdc6b9fa5e74.jpg

Tарантино го уништи филмов :D:zver:

Скроз е одлепен. :pos:
Иронијата е што Круз мене лично никогаш поарно не ми изгледал во филм, мора да е до униформата и цвикерите. А сега дали потскриено е геј, мање битно. :D

4:41

i najnoviot film nq metju deluva nteresno ama kao zbori tipot toa e kraj
+

Со повеќерасни жени да ти бил новиот Оушн Илевен.

Таман ко ќе си помислиш дека не може попатетично...[DOUBLEPOST=1528718590][/DOUBLEPOST]
Ми се свиѓа поставката, интересна е. Женски кинез е киану ривсот у овој филм.

La Enfermedad de Domingo (Sunday's Illness)

Одлична шпанска драма, веќе го има и на Нетфликс. Го споредуваат со најновиот хорор Hereditary, само без хорор елементите. Прекрасно снимана драма за повторната средба на мајка и напуштената ќерка. После долга пауза од филмови, ова ми беше одлично уживање, сега на ред е да се изгледа остатокот од изминативе месеци :)

На тема Топ Ган

35776234_2062876470646525_7108897450202497024_n.png

:cool:

McGillis married fellow Juilliard student Boyd Black in 1979, but the couple divorced in 1981. She married Fred Tillman in 1989. The couple divorced in 2002.
McGillis came out as a lesbian in April 2009.
McGillis entered into a civil union with Melanie Leis, a Philadelphia sales executive
Leis and McGillis broke up in 2011.
:D
Ми делува дека има и некои здравствени проблеми но не можев да најдам.
Тоа е, еве ти @staycalm уште еден пример за „позитивната“ страна на LGBT популацијата
Глупа, запуштена, лејт лајф дајк, лол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom