Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Очекував повеќе од ајрон менот, а добив исфорсиран хумор, 20-тина мин акција и крш крај.

Да не го спомневте на темава now you see me, ќе заборавев дека го чекам филмот. Не е лесно да чекаш хд.

Премногу е 8ца, забавен е филмот и толку.
Ме изнасмеа реченицата Abracadabra, I'm taking over !

Еве една интересна листа :icon_lol:

Majндфак мувис шо би се рекло, ако некој некогаш побара.

now u c me од Sparks е сјебана снимка, измешани се 2 сцени и една сцена фали
ја нема на јифи...

пратете линк ако најдете добра снимка

за оваа од замунда збориш

Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.720p.BluRay.x264-SPARKS.torrent ?

Ова го приметив и не сфатив што е финтата ама те тоа било
ја не ни стигнав до таму, прекинав уште кога видов дека фали сцена и ја повторуваат старата на ~56мин
не дека ќе смени многу ако се гледа филмов и на таква снимка, ама ај ќе чекам ја нова

btw Anon врати ми се мене, гледаш вот бот е, сјебани снимки става

значи џабе пробуваш, еве сеа ми стигна известување и таман се израдував дека ќе пишува вот ме тагнал коа видов плах со тоа темно плавиот кент си шит кептн аватар ми се стемни уше толку

Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.RERIP.BDRip.X264-SPARKS
или
Now You See Me 2013 EXTENDED RERIP SUBFiX BDRip X264-SPARKS

wot <3 немој срцка да се нервираш што овој плах вика дека ставаш сјебани снимки, јас ќе ја опраам <3

дајте некој страна да пребарувам филмови по жанр да има сликичка од филмот и да има опција за поджанр и сл.

Да не речите ги кријам најјаките филмови, десетина дена откако е излезен Clear History HBO филмот на Лари Дејвид и компанија. Го изгледав денес и го добив очекуваното од филмот, а тоа е дека хуморот е типичен CYE стил. Голем дел од разговорите се импровизација, приказната е интересна, актерите се кој од кој (wot го има Кени Пауерс), и... Филмов има потенцијал да си створи култ, штета што е само тв филм и ништо поголемо. Од мене има чиста десетка, не знам што друго да кажам. пинг grande-juve за секој случај ама и онака темава е најпосетена. Да го гледате! :rolleyes:

zo6to? Слабата приказна без импакт нели, ам визуелно.. :drk:
Приказната слабичка, да, тоа многу поише ценам од ефекти, посебно што драма е филмов. Визуелно изгледаше одлично, тука нема збор, ама доста делови многу ме потсеќаа на Sin City и некако не ми одговараше тој стил за Големиот Гетсби, дури смешно ми беше, тоа отприлика...

Лоша вест за жените: И тој е геј!
Ѕвездата на серијата „Prison Break“ , актерот Вентворт Милер се изјасни дека е хомосексуалец испровоциран од анти-геј законите во Русија.
miler21.jpg

Милер кој беше поканет да биде дел од Интернационалниот филмски фестивал во Санкт Петербург напиша писмо во кое ја одбива поканата бидејќи не се согласува со анти хомосексуалната политика на државата според која е забрането да се зборува за правата на геј заедницата и за нивните врски пред очите на деца, а воедно е забрането и посвојување на деца од вакви родители.
miler31.jpg

-Ви благодарам на поканата. Како некој кој уживал да ја посетува Русија и има мало руско потекло, би бил среќен кога би прифатил. Но, како геј морам да одбијам. Многу ме загрижува сегашниот став и однос кон хомосексуалците од страна на руската влада. Оваа ситуација не е прифатлива и јас не можам да присуствувам на прослава во земја во која на луѓето како мене им е скратено основното право да живеат и сакаат слободно. Можеби кога ќе се сменат околностите, ќе можам да направам поинаков избор, напиша Милер во своето писмо.
http://www.idividi.com.mk/magazin/celebrity/867735/index.html

Со тоа Милер стана дел од листата на познати мажи кои отворено се изјасниле дека се хомосексуалци, а воедно и борец за правата на оваа заедница.

welcome to several years ago за мојот скоуфилд... а таман заборавив
:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom