Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.imdb.com/title/tt0488120/

глумата е супер, за квалитетот на сценариото ќе оцениш сам, мене крајот ми го разврзаа набрзина, дури нубско некако
Еден од моите омилени филмови. Му имам дадено 10 на имдб (веројатно претерано) 3-4 пати го гледав. All Good Thing е исто добар, ама Drive е ужасно прецент

Еден од моите омилени филмови. Му имам дадено 10 на имдб (веројатно претерано) 3-4 пати го гледав. All Good Thing е исто добар, ама Drive е ужасно прецент

Drive е најдобар филм на Гослинг.

.

точка

Излезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013

Mud 2012 720p WEB DL H264 PublicHD

(y)

Не знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.
dennis-farina-300.jpg

R.I.P.

Не знам дали е спомнато на форумов дека почина актерот Денис Фарина. Можеби и не беше меѓу најдобрите актери, но секако беше препознатлива фаца. Јас најмногу ќе го памтам по серијата Криминалистичка приказна, каде што овој, инаку бивш полицаец, глумеше цајкан. Секако, имаше и други повеќе или помалку добри улоги.
dennis-farina-300.jpg

R.I.P.

Дада како Торело го памтам и јас највеќе. RIP

Овака кога ќе ми текне дека на Ио и роботите не му се свиѓаа... :)

Оти вака сега правите за Only God, сакав вечер да го глеам ама ќе го глеам одамна го чекав :(
Јас ви кажав а вие терајте. :)
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---
dennis-farina-300.jpg

R.I.P.
Мал бев и серијата ја гледав заради песнава :)

R.I.P.

Излезе новиот со Метју МекКонахи, филм што стават засега како еден од најдобрите за 2013

Mud 2012 720p WEB DL H264 PublicHD

(y)
Не се остави без да се соблече дури ни во филм каде кошулата му беше амајлија :)

Фала за препораката

Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...

На wot ништо не му се допаѓа последниве неколку месеци. Зошто мислиш дека филм со 6.2 на имдб би му се допаднал? :D

Не, шала настрана од шо прочитав и шо гледав ривјуа досега, слушнав дека само визуелно бил одличен, а срање во све друго... така да веројатно знајш како се осеќам за вакви стилизирани брбушки (khmholymotorskhm).

Drive не, и не ме нервирај. Мислев и тебе ти се свиѓат?

Освен шо е визуелно добар, го сакам поради доста други причини, една е дека не паузирав ни еднаш двата пати ко го гледав, приказната ми е многу добро раскажана, со темпо баш како шо би требало. Друго... не е холивудизиран со премногу акциони сцени. Две се, ама на точно место и не се over the top.
Трето, Гослинг изглуми за сите пари. Кажа малку, покажа многу.

Иначе, баш сега ми се доспушти Обливион. Шо кажа, добар е?

Ууу, Дејвид Финчер ќе ја преточи книгата „Gone Girl“ или кај нас издадена како „Ејми во нема“ во филм! Очекувам одлична екранизација како и неверојатниот трилер роман. (y)

На wot ништо не му се допаѓа последниве неколку месеци. Зошто мислиш дека филм со 6.2 на имдб би му се допаднал? :D

Не, шала настрана од шо прочитав и шо гледав ривјуа досега, слушнав дека само визуелно бил одличен, а срање во све друго... така да веројатно знајш како се осеќам за вакви стилизирани брбушки (khmholymotorskhm).
Во последно време сите филмови ги доживува обратно од мене, затоа се плашам дека ќе го бендиса ова, а 6.2 е ненормално висока оцена за филмот.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 01:45 ---
Не е како за 8ката од Ио добар, ама не е лош. 6-ка. Предвидлив, лош избор на глумци, КАТАСТРОФАЛНА музика..
Ефекти само, блокбастериш во обид за приказна уз заплет.

Стварно цели 3 месеци ништо не ми се има допаднато.. освен Evil Dead. :confused:
Тежок мрчатор стана... и Ио се жалеше од музиката. За глумците што не ти е погодено? Сакаш Том Круз самиот да се ифрли од филмот? 8ка бил, 6ка бил, јака работа. Добро филмче е за гледање, лесно. Ти или мрчиш дека филмот бил претенциозен или дека не бил доволно претенциозен.

#wemissoldwot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom