Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ви се убацам во муабет...

Само што го изгледав Stardust. Лош филм одамна не сум гледал, ама ете, денеска се случи и тоа. Како приказна можда е топ, али глума и сцени некако не ми штимаат.

Белким не мислиш на овој филм. За мене многу океј бајка. :)

Белким не мислиш на овој филм. За мене многу океј бајка. :)

Тој е. Приказната е стварно супер и баш такви сакам. Глумата и дијалозите ми беа некако сувопарни, а и глумата не беше нешто посебно. Единствено Роберт Де Ниро добро се покажа. Можеби многу очекував од овој филм, стварно незнам, ништо посебно.

Очекувам да ме израдуваат во 2013 година со квалитетни хорор филмови. Оваа 2012 ми остави впечаток дека сите пробуваат со нискобуџетни хорор4ина сакаат да се пробијат како Paranormal... штета...

Дајте некое филмче со затворски тепачки ова она, помеѓу белци и црнци,нешо такви глупости итн.. :icon_lol:
Дајте се што имате на ум,па јас ќе ви се заблагодарам со лајк4е.

Чим го има Кабината во Шумата, не!
Џејкоб во неа е или не?
--- надополнето: 27 декември 2012 во 19:53 ---
Дајте некое филмче со затворски тепачки ова она, помеѓу белци и црнци,нешо такви глупости итн.. :icon_lol:
Дајте се што имате на ум,па јас ќе ви се заблагодарам со лајк4е.
http://www.imdb.com/title/tt1242422/

Чувај го лајкот, криза е :)

Не, памтам дека го имав еднаш порано во мене. Enemy at the Gates ми е гледан, ваљда на слична тема. Супер филмче.

Shawshank redemption!!!!!!111!!111111 :vozbud:

На секои 3 месеци вртиме муабет за филмови со затвори, ~A~ кога се нафаќаш да поминеш доста вакви, отвори ни теми4ка.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom