zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.536
- Поени од реакции
- 6.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала што ни даде линк од филмовите од 1989та, мислев си згрешила и си го линкнала филмотHow to Get Ahead in Advertising (1989)
Мислам дека со што и да кажам за филмов ќе ја намалам неговата вредност, како што го исквернавив Персона со рецензијата.
Само ќе кажам генијален начин на критика на конзумеризмот и капитализмот.
Ја немам читано 399 ама по тоа што ми имаат зборено за книгата ова потсеќа на неа, зошто типот прави најефикасни реклами, наеднаш почнува да го гризе совест има блок на мислите, почнува да соматизира, завршува со психоза, али тоа е најнебитниот дел од филмот.
Симболизмот позади начинот на кој соматизира, психолошката анализа на ликот па и на другите околу него е феноменална.
10/10
Немој бе. Јас го гледав и не пишав.Santos ќе се израдува, излезе Real Steal и 50/50 убави снимки.
Изгледа самошто ги ставија, едвај 500 иде даунлоад. Еден ќе гледам секако до вечер, ќе го пишам заедно со The Thing.
Немој бе. Јас го гледав и не пишав.![]()
Ќе ти помине желбата кога ќе го изгледашMи се рецензираше нешто бе па ти.![]()
Ќе ти помине желбата и за 50/50 откако ќе ги прочиташ рецензиите на ИОсоно и Рокенрола...Mи се рецензираше нешто бе па ти.![]()
Што знам не се разбирам во електроникаУмира на крај херојот робот а ИОсоно?![]()
Да, покушавам да зезнам што е можно повеќе луѓеА мајмуните ме разочараа, изглеа дека ти ептен ги фалеше.
Што знам не се разбирам во електроника
Over the Top (1987)
Short Circuit (1986)
И не заебавај 50/50 е пристоен филм, не е кузнае што ама проаѓа.
ps морам да споделам, никогаш не сум бил погорд.
Влагам во дневна, татко ми ЗАСПАЛ на тросед гледајќи Трансформерс 1 на Канал 5.![]()