zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.536
- Поени од реакции
- 6.395
^^
Сеа со лебовски се вадиш али џабе ти е
Сеа со лебовски се вадиш али џабе ти е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I think i should give a red cube now ......mmmmmmmm yeah
^^
Сеа со лебовски се вадиш али џабе ти е![]()
Repo Men 2010
http://www.imdb.com/title/tt1053424/
Болни луѓе купуваат вештачки органи од една корпорација наречена UNION, и кога купувачот ќе закасни со ратата за плаќање вработените во UNION Remy и Jake ги пронаоѓаат луѓето и извршуваат хируршки зафати без анестетици и ги враќаат органите во компанијата!!
добро филмче, би му дал оценка 8/10..
има интересен крај!!
Office space
Се работи за еден страшно иритирачки тип кој не сака да иде на работа. Идиот. И ќе направи план со колегите да му вратат на шефот за се што тој им прави на нив. Прилично досаден филм, без поука. Уствари има поука - направете вирус, ограбете 300 000 долари и не се секирајте, ќе имате среќа да не ве фатат. 2/10, ептен колку да не биде 1. Појма немам зошто филмов има 7.9 на имдб. Нека ме просветли некој.
Цитатов од сликава не е направен за потребите на сликата, туку е навистина цитат на ликот.
![]()
Kaко бе срце не ти се допадна? (srcee; pun intended)
И јас му имам дадено 8ца. Има специфичен хумор, и не допира до сите. Не е реченицата у стил "не си го сфатила, иди гледај американска пита" туку вкусови во прашање. И друго, that's strike two. Ова и Jacob's Ladder. На трет пат стварно добиваш црвенко.
:devil3:
Repo Men 2010
http://www.imdb.com/title/tt1053424/
Болни луѓе купуваат вештачки органи од една корпорација наречена UNION, и кога купувачот ќе закасни со ратата за плаќање вработените во UNION Remy и Jake ги пронаоѓаат луѓето и извршуваат хируршки зафати без анестетици и ги враќаат органите во компанијата!!
добро филмче, би му дал оценка 8/10..
има интересен крај!!
Dante's Inferno Animated
Прегледај го приврзокот 33455
Анимиран филм за Пеколот на Данте Алигиери, но едвај и да има допирна точка со она што навистина Данте сакал да го прикаже во делото. Поинаква приказна, премногу врескање, борби и „страшни“ чудовишта. Тотално ми ја уништи претставата и визуелизацијата што претходно ја имав. Едвај чекав да заврши филмот. Можеби треба да се цени трудот што е вложен за да се креира еден ваков продукт, но мене не ми се допадна. Оценка 2/10. Можеби и пресурово, ама го сметам за унаказа на врвно литературно дело.
Dante's Inferno Animated
Прегледај го приврзокот 33455
Анимиран филм за Пеколот на Данте Алигиери, но едвај и да има допирна точка со она што навистина Данте сакал да го прикаже во делото. Поинаква приказна, премногу врескање, борби и „страшни“ чудовишта. Тотално ми ја уништи претставата и визуелизацијата што претходно ја имав. Едвај чекав да заврши филмот. Можеби треба да се цени трудот што е вложен за да се креира еден ваков продукт, но мене не ми се допадна. Оценка 2/10. Можеби и пресурово, ама го сметам за унаказа на врвно литературно дело.
A Clockwork Orange (1971)
Ремек дело на Кјубрик кое не го препорачувам на секого ма да на тие кои би им го препорачал веќе го имаат гледано . Сторијата -во од 1971 блиската иднина во британија ,деликвентот Алекс(кој ужива во секс и насилство) и неговите приврзаници вршат ситни криминални дела,силување,кражби и влегување во туѓи домови.
Веќе го даде нубското објаснување. Изгледај го цел, разбери што сакал да каже авторот, па тогаш дај мислење.Простете за нубското објаснување, знам дека може и да ви даде погрешно мислење за филмот, но и јас допрва ќе го гледам цел. Сега само вака ви го објаснив, без поента. Меѓутоа, сигурен сум дека АКО издвоите малку време, барем да го погледнете, ќе го смените мислењето и ќе сакате да го изгледате цел.
кој е бе во комисијава за оскари ?![]()
во иста година биле номинирани " Ничија Земја " и "Amelie" , и оскарот им го дале на босанците![]()
Зезаш.