- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.810
- Поени од реакции
- 6.851
Па еве ти кажи нешто повеќе за филмот, да не е површно.Колку површно и контроверзно мислење за филмот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па еве ти кажи нешто повеќе за филмот, да не е површно.Колку површно и контроверзно мислење за филмот.
И ова не е точно. Поентите се суптилни, никогаш очигледни и наџвакани за публиката да ги проголта. Остава на гледачот сам да види дали има поента и која е.На Тарантино не му е гајле да дава поенти во филм него да раскаже некое рандом дејствие/збрка. Дејствието е алтернативната историја за случајот со Менсон фамилија и убиствата.
Па во секој друг филм има некое дејство што ја прави збрката, тука ништоНа Тарантино не му е гајле да дава поенти во филм него да раскаже некое рандом дејствие/збрка. Дејствието е алтернативната историја за случајот со Менсон фамилија и убиствата.
Ако не можеш да разбереш дека е воук шит во зачеток во 2015 година, не можам јас да ти помогнам. Ти си прифатил зогслоп и џабе е расправање.Демек во историјата белци не им го пушеле на црнци па да се замарам јас со некој факти.
Јас разбирам woke пропаганда, ама во филмов немаше ништо такво.
Ако е за тоа и Pulp Fiction не е добар зошто Samuel Jackson убива белец. Како смее така?
E ајде наброј ги кои се суптилните поенти во Си беше еднаш во Холивуд ?И ова не е точно. Поентите се суптилни, никогаш очигледни и наџвакани за публиката да ги проголта. Остава на гледачот сам да види дали има поента и која е.
Единствен филм во кој поентата е наџвакана е веројатно Кил Бил. И има многу врска со детето на Невестата и Бил.
Тоа болдираното е уствари оригинален Тарантино, ако имаш слушано едно интервју каде збори за неговите омилени филмови или општо за филмови, ќе ти стане јасно дека сака се тоа што опиша, рандом кунг фу филмови, хипи јапонски филмови и б класа акции. Таков е човекот и реално во сушптина тоа е Тарантино, крал на таблоидите и фан на нетипичниот филм.Брус ли, хипиците, додадени без поента дејства.
Единствено само ликот на Леонардо имаше некоја приказна од почеток до крај.
Стопалата на МаргаретE ајде наброј ги кои се суптилните поенти во Си беше еднаш во Холивуд ?
Ај да беше првпат или суптилноСтопалата на Маргарет![]()
Филмот го ставив на тапет за дискусија во негова посебна тема каде си извадивме очи, филмот го зборевме во контекст на најдобри филмови декадата каде си вадевме очи, си вадевме очи кога излезе, си вадевме очи во темата за Оскари, си вадевме очи кога зборевме кој е најдобриот Тарантино филм, секоја година на темава. Не мора јас нешто неповршно да напишам бидејќи уште имам трауми кога напишав нешто за филмот и ова ми се деси:Па еве ти кажи нешто повеќе за филмот, да не е површно.
Знаеш колку е тешко на џубрено @Io Sono Interista да му објасниш што е добар филм за само после да го прочиташ: "Once upon a time in Hollywood... каков фАнСтасТиЧен нЕфИлм!" Ма гони го, и ти со него. Од 2011 си член, да беше нов член или да беше нов филмот или да не беше разглабан до немајкаде ајде да изиграваме расипана плоча за тебе сега. Така да, не мора да напишам ништо јас за филмот за да може да ти забележам дека мислењето ти е површно и контроверзно. Не мора јас да го сега пак анализирам само оти ти кажа дека еден од полошите филмови? Може да не ти се допаднал и по објаснувањето да видеме дека е поради тоа што не си го сфатил, но да напишеш дека е еден од полошите филмови некогаш снимени треба да ти се одземе правото за гледање филмови до Јуни. Полошите?конечно ја и њот да се слагаме за нешто
@Dumbledore не бараат. Ќе му ги оставам нему, јас сум по зајачки усти.Стопалата на Маргарет![]()
Па тоа што сум јас член од тогаш не значи дека сум активен цело време, може баш тој период не сум бил активен или не сум го гледал филмот за да ставам такво мислење или да ја читам темата.Филмот го ставив на тапет за дискусија во негова посебна тема каде си извадивме очи, филмот го зборевме во контекст на најдобри филмови декадата каде си вадевме очи, си вадевме очи кога излезе, си вадевме очи во темата за Оскари, си вадевме очи кога зборевме кој е најдобриот Тарантино филм, секоја година на темава. Не мора јас нешто неповршно да напишам бидејќи уште имам трауми кога напишав нешто за филмот и ова ми се деси:
Знаеш колку е тешко на џубрено @Io Sono Interista да му објасниш што е добар филм за само после да го прочиташ: "Once upon a time in Hollywood... каков фАнСтасТиЧен нЕфИлм!" Ма гони го, и ти со него. Од 2011 си член, да беше нов член или да беше нов филмот или да не беше разглабан до немајкаде ајде да изиграваме расипана плоча за тебе сега. Така да, не мора да напишам ништо јас за филмот за да може да ти забележам дека мислењето ти е површно и контроверзно. Не мора јас да го сега пак анализирам само оти ти кажа дека еден од полошите филмови? Може да не ти се допаднал и по објаснувањето да видеме дека е поради тоа што не си го сфатил, но да напишеш дека е еден од полошите филмови некогаш снимени треба да ти се одземе правото за гледање филмови до Јуни. Полошите?
@Dumbledore не бараат. Ќе му ги оставам нему, јас сум по зајачки усти.
Па тоа што сум јас член од тогаш не значи дека сум активен цело време, може баш тој период не сум бил активен или не сум го гледал филмот за да ставам такво мислење или да ја читам темата.
Чим имало повеќе мислења од членови дека филмот е лош тоа значи дека филмот има нешто што голема група на луѓе не можат да го прифатат.

Вкусот на рон > вот. Рон би ги исклучил и испцул тие хипи срања што ги гледа вотИзвини вотче, али кога некој филм му се свиѓа на Рон, треба да знаеш колку е саат.![]()