Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Submarino прв пат сега го гледаше или?Е па од кога реков дека ќе ги изгледам. И не е фер, кога си веќе член на клубот, треба сите да ги испочитувашУште 3 ми останаа, ќе мора да ме трпите.
Да. Од сите филмови, само мојот ( A simple plan) и Rebecca ги имав претходно гледано. И Alive некогаш како дете. Друго се за прв пат.Submarino прв пат сега го гледаше или?
Врска немаш.И јас почнав да го гледам и исто така се осеќав-едвај чекав да заврши. И на крај го оставив, си реков ќе соберам сили некој ден ќе го догледам, ама помина времето. Не е фер на некој да се гледа филмот на некој не, па сигурно ќе го изгледам, ама еве и на пола филм изгледан прв пат сигурна сум дека не е филм за мене и дека гарант нема да се премислам до крај.
Мене филмов сосема ме исклучи од реалноста, со толку концентрација не сум гледала ни еден друг филм, толку битни детали не сум видела во ниеден друг и колку што филмот одеше понатаму, толку стануваше поинтересен и поинтересен, со совршен вовед, тек и крај. Етен ептен ми се допадна, не е како оние триста глупости па кој како сака нека си ги протолкува, него се си беше вклопено во приказната, со секоја ситница на свое место (пример, ми текнува на ентериерот во собата каде што се разбуди Робин, опремен во стил на 80тите, времето кога Робин била млада и во полн сјај, или ракот што ја изеде рибата, па после ракот беше послужен за јадење, и многу други што ги заприметив кога гледав а не можам да се сетам сега а и многу други што мојот мал мозок не ги регистрирал)Robin Wright: Does that make sense? Or is this just in my mind?
Robot: Ultimately, everything make sense. And everything is in our mind.
Нека трепка ова!Жените се многу разгалени,тешко на мажите со нив.
Секој жанр си има своја публика, а јас дефинитивно не сум публика за вестерн филмови. Се на се на прсти од едната рака се бројат вестерните што сум ги изгледала, ама за мене најдобар, незаменлив и неповторлив вестерн на сите времиња е High Noon. И така и ќе остане затоа што тешко да седнам да гледам друг повторно.Cheyenne: By the way, you know anything about a man going around playing the harmonica? He's somebody you'd remember. Instead of talking, he plays. And when he better play, he talks.