„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Сме добиле стадион после толку време ? Уауууууууууууууу... Добивме стадион, а изгубивме публика и СПОРТТ. Па кој к*р ќе ми е стадион коа ќе го глеам празен и коа ќе гледам како играат локомотива - Вардар? За пример ќе ја земам утакмицата со Шалке и со ЦСКА па дупло помал стадион надвор повеќе имаше него ли внатре, фудбал феноменален трибини крцаат се тепаат за скапи карти. А, сеа феноменален стадион, дупло поголем трибини празни се тепаме со редари оти нема публика друга нити редари има веќе и тие ги нема и секако СПОРТОТ НУЛА! Епа свестете се што се дешава ви перат мозоци со еден стадион што повеќе би се радувал на лижавче одколку на овој стадион!

Добивме стадион кој мислам дека никогаш нема да биде полн!
Со нашиов стандард и цената на картите кога доаѓаат поатрактивни противници, може само Гујо со фамилијата да си дозволат да одат на стадион!
1) Секогаш плукаат луѓе,кои повеќе ги пали противникот,отколку нашата репрезентација и некој тим!!!
2)Од пусто немање пари,само гујо и неговата партија присуствуваа на Англија кога имаше 18 000 публика а карта беше 1000 и 1500 денари!!

отвараат нешто што уште не е доправено,да ти е...ам избори и се

--- надополнето ---

Прашање е колку пари се испрани на стадионов, важно Гујо се сликаше друго не е битно.
а колку пари се украдени,задниве 20 години,а биле наменети за РЕКОНСТРУКЦИЈА на Градски???

--- надополнето ---

и мене ова не ми е јасно да нема псоебни влезови за трибиние позаид гол ова само може кај нас да го има, не верувам дека постои таков стадион во свет касе се влага на трибина преку друга трибина :helou:
1)Јужна уште од 1996 ја концесира Ѕинго и Силекс
2)Северна ја окупираа градските бироктари со Кинескиот Ѕид

мислам дека од страната на јужна ќе се влегува на Запад и Исток,што е МНОГУ ГОЛЕМ КИКС........наместо да има по два странични влеза и од Север и од Југ

^ За секоја лопата фрлена пред камера, за секој проект од "пуогуамата во 100 чекоуи - пуошиуена и надгуадена" си има провизија, така да не е само стадионов во прашање... ахх уште го чекам патот за Прилеп, сирота ја нема Прилеп да го видам

Сме добиле стадион после толку време ? Уауууууууууууууу... Добивме стадион, а изгубивме публика и СПОРТТ. Па кој к*р ќе ми е стадион коа ќе го глеам празен и коа ќе гледам како играат локомотива - Вардар? За пример ќе ја земам утакмицата со Шалке и со ЦСКА па дупло помал стадион надвор повеќе имаше него ли внатре, фудбал феноменален трибини крцаат се тепаат за скапи карти. А, сеа феноменален стадион, дупло поголем трибини празни се тепаме со редари оти нема публика друга нити редари има веќе и тие ги нема и секако СПОРТОТ НУЛА! Епа свестете се што се дешава ви перат мозоци со еден стадион што повеќе би се радувал на лижавче одколку на овој стадион!

Ти како комита треба да си среќен што твојот Вардар ќе игра на ваков стадион, а не на нивата наречена Градски.. а тоа што фудбалот е уништен, и што Вардар ќе ти игра у 2 лига и ова нема врска едно со друго, не мешај баби и жаби.. Фудбалот го уништи мафијата, нема спонзори и апсолутно пропадна на најдолно ниво, ама не е само фудбалот да те потсетам и другите спортови се исто с*ање.. Ирска изгради стадион вреден пола миљарда евра, а немаат ни една посалам екипа од нашиве, си чул ли за Ирска екупа у ЛШ или ЛЕ.. ?

--- надополнето ---

^ За секоја лопата фрлена пред камера, за секој проект од "пуогуамата во 100 чекоуи - пуошиуена и надгуадена" си има провизија, така да не е само стадионов во прашање... ахх уште го чекам патот за Прилеп, сирота ја нема Прилеп да го видам[/QUOTE]

Оххх сирота ти :(

Гајле ви е, ќе бидите на рамниште како Минхен 1860 што игра фудбал на Алианц арена во втора бундес лига :))

И да се изјаснам, не сум против стадионот и тоа како изгледа и како е направен и колку пари се вложени во него, туку колку дебилно отварање имаше, ако можи да се наречи отварње тоа синоќа што го видовме.

Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Ј:

Ако веќе идеш по таа глупа политичка логика, 19 години до сега переа пари и се фалеа дека направиле нешто, а ништо не направиле. Сега барем навистина направија стадион. Немора да ги лечите личните политички фрустрации на ова... :tapp:

И незнам, што се чудите за отварањето, се знаеше дека ќе биде партиски митинг и дека ќе има само фаци од порткаловата страна. Али крај краева, што к*р е битно какво е отварањето !? Па не е ова Олимпијада па отварањето да е битно... Што е до мене, најдобро ќе беше да нема никави отварања дури не се комплетира целосно стадионот, не вака прво пуштање на север, па ова, па уште еднаш на крај... Единствена битна работа сеа, е да се комлетира стадионот, да не се остави недовршен!

И да, не мешајте состојба на нашиот фудбал напатен со влада и политики, кога знаете дека не смее да се меша владата во работите на федерацијата. Ја лично, сакам да се вмеша, па нека ни се деси сценариото на Босна, и така моментално ама НИШТО нема да изгубиме (освен 2-3 наместени утакмици на клубовите во кфалификациите за ЛШ/ЛЕ). Дали ќе бидат плавите или портокаловите, дали претседателот на ФФМ ќе биде од Прилеп или Битола, дали ќе има вакви отварања, ќе е скоро небитно ако има успех во фудбалот...

^ За секоја лопата фрлена пред камера, за секој проект од "пуогуамата во 100 чекоуи - пуошиуена и надгуадена" си има провизија, така да не е само стадионов во прашање... ахх уште го чекам патот за Прилеп, сирота ја нема Прилеп да го видам
темава е

а не провизиите на Гујо и компанија............ако толку те копка за тоа колку се пари украдени од изградбата на Градски,направи една споредба со проектот од 2008 до 2011,со проектите од 1990 па до 2008..и ќе видиш колку пари биле предвидени во едниот период,а колку пари во другиот....и на крај види кој што направил!!!

не ми е јасно што толку се зафаќате со политика,ЕДНО ВРЕМЕ кукавте НИШТО не се гради,Сега кукате ЗАШТО ГУјо гради,.......дај кажете што сакате ДА СЕ ГРАДИ ИЛИ НЕ!!

темава е

а не провизиите на Гујо и компанија............ако толку те копка за тоа колку се пари украдени од изградбата на Градски,направи една споредба со проектот од 2008 до 2011,со проектите од 1990 па до 2008..и ќе видиш колку пари биле предвидени во едниот период,а колку пари во другиот....и на крај види кој што направил!!!

не ми е јасно што толку се зафаќате со политика,ЕДНО ВРЕМЕ кукавте НИШТО не се гради,Сега кукате ЗАШТО ГУјо гради,.......дај кажете што сакате ДА СЕ ГРАДИ ИЛИ НЕ!!

Се тоа убаво што се гради ама не гледам никаква добра работа од инвестицијава кога сите знаеме дека македонскиот спорт е пропаднат, кој ќе ира на тој стадион не ми е јасно, кој ке собере толкава публика. Прво треба спортот да е развиен а со никакви екипи џабе е и Алианз арената да ја имаме.

Мене поише ми изгледа дека стадионов го направија за да ги гледаме јаките репрезентации а не нашата репрезентацијата.

Се тоа убаво што се гради ама не гледам никаква добра работа од инвестицијава кога сите знаеме дека македонскиот спорт е пропаднат, кој ќе ира на тој стадион не ми е јасно, кој ке собере толкава публика. Прво треба спортот да е развиен а со никакви екипи џабе е и Алианз арената да ја имаме.
па ако се сеќаваш сите плукаме по МК репрезентацијата колку лошо игра,но сепак кога играме со Шпанија,Англија,Хрватска,Шкотска, стадионот е полн.......не ми изгледа баш за промашена инвестиција!!

вината треба да ја бараш во сограѓанинот Хари и неговата багра лоповска,......

Е ! Овакви мислења и овакви луѓе ни го пропаѓаат спортот,уште пред време

Кој ќе собере толкава публика,се читаш ли ти воопшто бе ?

Добро бе како не ви е срам,или немаш срам или си тотално не писмен/а.....или па си поданик на бранже(што е мн. веројатно)

Прво требало спортот да е развиен,па на што да се развива спортот бе ? На к-ов ли,150 сали се изградија а стадионов е чудо,да за наши услови и за овој наш не благодарен народ е чудо од стадион........имаат и другите земји вакви стадиони,ќе си го прашам.

Се фатиле за отварањето,па отварањето ли ќе ни носи резултати што е битно воопшто за стадионот какво било отварањето ?

Господ да чува.....

Ти како комита треба да си среќен што твојот Вардар ќе игра на ваков стадион, а не на нивата наречена Градски.. а тоа што фудбалот е уништен, и што Вардар ќе ти игра у 2 лига и ова нема врска едно со друго, не мешај баби и жаби.. Фудбалот го уништи мафијата, нема спонзори и апсолутно пропадна на најдолно ниво, ама не е само фудбалот да те потсетам и другите спортови се исто с*ање.. Ирска изгради стадион вреден пола миљарда евра, а немаат ни една посалам екипа од нашиве, си чул ли за Ирска екупа у ЛШ или ЛЕ..

вардар си плаќа да игра на овој стадион? Си има ценовник и секој може да си купи термин и да игра натпревар, овој стадион не е на вардар!!! Иако беше изграден и почнат да се гради токму за него но со проемна на системот вардар како бредн и како голем клуб изгуби највеќе, сите сакат да го музат а никој не дојде да вложи во него.

Завршен муабет е стадионов, има уште што да му се доправи, ама враќање назад нема. Е кој ќе полни и со што ќе се полни ќе видиме, јас типувам со обожаватели на музика (ќе има концерти), па ако треба и хокеарите за едем ќејф ке направат игра на него(се разбира ќе се префрли вештачки мраз таму) , а фудбал, ќе биде и тоа ако не Мак. фудбал, белким ќе ни се погоди некоја атрактивн репрезентација да ја "шамараме" на домашен терен. Нека ни е наздравје стадионот.
П.С. тоа влезовите ако не се средат ништо чудно да падне некоја жртва :salut:

arena_filip_vtori_od_vnatre_250411.jpg

супер е стадионот,али отварањето беше мизерно и бедно,па луѓе стадион се отвара со утакмица а не со митинг на владеачката партија

Леле колку се разделени столиците. :tapp: Со олкава широка градба можеш 50.000 столици да напрајш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom