Фифи ја здрма Македонија

Леле право женско е овој,нема ништо машко во него,дури и гласот му е женски...
:tapp:

најголема ѕвезда во Македонија?:nesvest:па јас втор пат во живот го гледам!и тоа фалбите и зборењето за неговата слава во Македонија е толку..лажно и одвратно!дечко, иди лечи се!!...убаво си кажа дека е среден род, т.е.изрод:uvo:

едит1:поженско е од мене:kesa:
едит2:лееелеее:shok: со чипкаста танга иде во школо и се мава по г`з ааа леелее:pov:

Еден ваков во маало изгледа ми живее, од исто место леб купуваме :)))

Живееме во иста населба и учиме во исто школо! И не знам за што сум казнета секој ден да го гледам! :nesum:

Живееме во иста населба и учиме во исто школо! И не знам за што сум казнета секој ден да го гледам! :nesum:

А добро колкаво е тоа суштество и нели јаде ќотек секој ден на школо???:violent1:

Абе овој фифи од драчево да не е?????

"Една од најголемите ѕвезди" кхм!

каков и да е во секој случај е подобар од оној прасено боки

Слушнав нешто демек некој тип се смувал со Фифи, не знаел дека е машко :tapp: а од кога дознал собрал другари и го скршиле од ќотек.

Слушнав нешто демек некој тип се смувал со Фифи, не знаел дека е машко :tapp: а од кога дознал собрал другари и го скршиле од ќотек.

ја па имам слушнато дека некој тип се смувал со фифи и од кога дознал дека се мувал со машко сакал да се самоубие незнам колку е точно

:tapp: :pos2: а јас слушнав дека на фифи му се пуштал пеачон бобан ( незнам како се презива) што ја пее песната усне боје вино
а незнам дали знаел дали е машко или женско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom