FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да си ги наместам контролите да ми трча на Е и да менува играш на Q не можи а? Никако да се навикнам да трчам на спејс и да менувам на шифт. -.- Дајте origin ID да се мавниме ајде :D

Значи да си ги наместам контролите да ми трча на Е и да менува играш на Q не можи а? Никако да се навикнам да трчам на спејс и да менувам на шифт. -.- Дајте origin ID да се мавниме ајде :D
Имаш проблем со серверите у задње време ил кј мене само тоа ?

Од фифа 14 копирајги контролите од my documents и клајги во фифа world и после оди во контролите во играта намести advance. И ке ги имаш истите контроли како на фифа 14

Земи го фајлот buttonDataSetup од FIFA која било верзија, во My Documents и стави ја во FIFA World, исто така во My Documents.

Има багови пошо е бета, пример водев 3:0 до 80-та минута, замрзна скроз, и немав друга опција освен Алт+Ф4 и ми го даде како пораз. :cautious:

Прва дивизија, каде што и противниците се доста поконкретни него кога си трета или четврта дивизија.
bayern.png

Моменталниот состав.
bayern1.png

Пробуваме со Божино, еден против друг - ни вика дека Connection lost нешто дрн дрн. Некој играл против другар или слабо? voislav1 иначе, аднете ме.

Пробуваме со Божино, еден против друг - ни вика дека Connection lost нешто дрн дрн. Некој играл против другар или слабо? voislav1 иначе, аднете ме.
Се дешава, имаше некои ствари да подесиш у firewall таму, allow connections бла бла.

Ај ако сакаш направи принт-скрин на Firewall делот.
Untitled.png

Овие 4 горе и тие две доле така треба да бидат мислам. Али и тогаш знае да јебе некад, ако не може едниот нека проба другиот да креира.

Origin не ги ни има во Inbound делот. Нешто е солидно заебано.

Од фифа 14 копирајги контролите од my documents и клајги во фифа world и после оди во контролите во играта намести advance. И ке ги имаш истите контроли како на фифа 14
Ми прати Родаст фајл, напрајв copy&replace, и пак истото. Advance кога ќе наместам во играта, пак го дава спејс како за трчање и шифт за менување играч.[DOUBLEPOST=1407252140][/DOUBLEPOST]Го тепав 2 партии @Röddást и тоа без контроли наместени. Одлично ги искористував грешките на одбраната.

:cool:

Последно уредено:
Средив некако, порано сум чепкал нешто во host file во Windows. Божино ме тепа, признавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom