Послушај го ѓаволот!Ме фаќа иштав и јас да почнам да го собирам албумов ама разумот ми вика не биди будала да си фрлаш пари на сликички![]()
Од новиов албум или ?Уште овие ми фалат, ако има некој, пп.
![]()
Од новиот. Го имам тој од 1974 (Германија), 1978 (Аргентина) и од 1998 навака сите.Од новиов албум или ?![]()
Пушти да си го напунам 2002, не ги чувај у зипер кесички за џабеСамо едниот успеав да го најдам (најглупиот)
Се плашам да не се претвориле во пепел![]()
Ako pokazes na lice duplikati od SP 94 togas moze da se pravi muabetKoпиљана сте, никој нема дупликати од 98 бе?
Мењам дупли од 98, за дупли од било кој албум![]()
Немам многу сликички залепено во тој албум, а имав дупликати само треба да ги најдамAko pokazes na lice duplikati od SP 94 togas moze da se pravi muabet)))))))
Togas bev kopilj i 9 so 13 godini i ne bas imav kes za sobiranje albumi. Jes da gi imam doma so zalepeni dosta slikici ama gi nemam sobrano a duplikatite kojznae kaj se. 20 god projdoa od SP 94Немам многу сликички залепено во тој албум, а имав дупликати само треба да ги најдам
Ако си собирал 98-ца и имаш дупли обавезно да се мењаме
Или може да се менуваме 98 за 94![]()
Имаат многу пари и не можат да се воздржат...чекајте, не е интересно да се полни албумот 2-3 месеци пред почетокот на сп.
Абе да го соберам ја додека да ми почне испитна, пошто после глава не ќе можам да мрднам, камо ли да се менувам.чекајте, не е интересно да се полни албумот 2-3 месеци пред почетокот на сп.