JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, секој за својот....
РВП имаше одлична сезона ама Меси, Кристијано и Фалкао реално беа подобри од него.
Тука би го додал и Иниеста. Според мене тој требаше да ја земе наградата за најдобар играч, има речиси исто допринесено за Барса како и Меси измината година, плус тоа и најдобар играч на европското.Тоа ти зборувам пријателе. На секоја позиција има по неколку кои заслужуваат. Сите ќе се согласат само дека за Меси(и Кристијано) има место во тие најдобри 11. На сите други места има многу различни имиња.
Фалкао залужено се наоѓа таму. Има реакции зошто ги нема РВП и Ибрахимович.
РВП заслужено би се наоѓал таму. Одма ќе има реакции како може да ги нема Фалкао и Ибрахимович.
Ибра заслужено би се наоѓал таму. Одма ќе има реакции како може да нема место за Фалкао и РВП.
То је то.Како и да ја вртиш не можат да се изберат најдобри 11, кои ќе го задоволат сечие мислење.
Ни јас лично не можам да се убедам кои се 11 најдобри, а не милиони навивачи ширум светот.![]()
Да прашам само има ли вистина во ова што го имаат изјавено Буфон/Силва/Росицки и другите?
Негираше ли некој,клип од нивните изјави и слично?
По твитер од официјалните профили некој коментар? Било што?
Абе јасно тоа ама прашувам,неам чепкано по нетов многу околу тоа па некој ако има информации слободно..Мислиш да беше вистина тоа, волку мирно ќе беше во темата!![]()
Абе јасно тоа ама прашувам,неам чепкано по нетов многу околу тоа па некој ако има информации слободно..
Да, видов.UEFA.com users' Team of the Year 2012: Casillas, Ramos, Piqué, Thiago Silva, Lahm, Iniesta, Xavi, Pirlo, Özil, Messi, Cristiano
Lucifer Sam
глеаш дека не е истото.![]()