FIFA 2011 - МФЛ

Член од
28 март 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
povejke so novica66 jas ne igram slobodno ako sakate mozi da me isfrlite od ligata ili mozi slobodno 3-0 da gi pisite site utakmici za nego koga ke igrame jas i toj oti ova so go pravi ne e mozno pojacani mu se igracite dovolno dolgo go igram fudbalot kako zabava ama znam koj kolku mozi negovite igraci od real madrid se premnogu agresivni i brzi nema sansi ova so go praj kako do pred edna nedela odvaj tepase sega pocna da redi pobedi i DEX igra so real a e i podobar od novica sigurno pa ne mi stavi tolku i rasistika mi stavi devet gola ama znae da igra gradi akcii ne e mozno tolku lesno da se pomini odbarna kako so go pravi toa novica premnogu se brzi i arbeloa nosi crveni kopacki ovaj pat nosese beli neznam zs mozi si gi smenal ama za mene e sumlivo kako i dae od sega po natamu jas ne igram so novica ova ne go pravime za pari,slava medaeli i nesznam so ova go pravime od zabava da ja ubeme dosadata ako nekoj saka da bide prv na necesen nacin neka kazi ke mu gi dademe taka utakmicite pa neka bidi bprv a ne da se praj mn jak a vrska nema i dovolen dokas za toa kolku posteno igra i kolku znaj e utakmicata izigrana so G.FILIPSIS

--- надополнето ---

NAUCI DA IGRAS POSTENO I POSLEM KE PRAJEM MUABET A MOCKO ZA TEBE AKO E PCUENEJ SO BI BILO NESO DR MOZI PODOBRO KE BESE DA RECIS ME NAVREDE ODKOLKU ME OPCU

Член од
28 март 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
OTI I OVA NE GO KAZIS KAZI DEKA VCERA IZIGRAVME DVE PRIJATELSKI UTAKMCI I ME STAVI PO PET GOLA I DEKA I TOGAS TI REKOV DEKA TI SE POJACANI IGRACITE TI MI SE PRAVESE DEKA SI MN JAK NE E DO IGRACITE KOGA TI REKOV DA GO SMENIS TIMOT RECE VAZI NE E PROBLEM BESE DVA PPATI HOST NE MOZEV DA TE NAJDAM NAPRAVAIV JAS HOST TI NE MOZESE DA ME NAJDIS KAKO DENES ZA LIGASKATA UTAKMICA I ZA DVETE VCERASNI IZIGRANI UTAKMICI ME NAJDE A KOGA TI REKOV NE MOZESE DA ME NAJDIS NI TI MENE NI JAS TEBE ?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Man - ce - ster 0 - 1 goodlife_filipsis
(Bayern Munchen) - (Manchester United)

Тотално израмнет натпревар со многу шанси голот падна во 90 минута.

Член од
19 ноември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
0
Дека не ја изигравте, а јас лично видов дека едно време бевте двајцата уклучени на гр
???? koga koe vreme koj den ...... ja go nemam videno uklucen i na mancester mu pisav .... i oklucise ti na gr da te prasam nes

--- надополнето ---

ROCKY-NOVICA 3-1

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Kiks |1:3| G.FILIPSIS

Реализацијата во минус ми замина :nesvest: