FIFA 2011 - МФЛ

Член од
24 октомври 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
Имам проблеми со некои играчи како новица ,ацејуве,расистика,роки,борјан,.. не можам да го најдам хостот а не можат ни тие не знам шо е проблемот ама мора да играме кај друг в соба :/
И новица ако го имаш напраено тоа нешто оди ТЕТРИС играј !

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ersin те нема на gameranger. Уклучи се во теков на денов ако можеш јас ќе бидам онлајн.

Член од
14 март 2009
Мислења
181
Поени од реакции
1
1. NOVICA-ROCKY?
2. DEX-NOVICA?
3. ROCKY-NOVICA 3-1
4. NOVICA-DEX?
5. BORJAN-NOVICA?
6. NOVICA-ACEJUVEMKD 4-0 ZA MENE I SE ISKLUCI ACE PA NEKA ODLUCAT ORGANIZATORITE
7. ERS1NN-NOVICA?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ПОРАДИ НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОВА КОЛО ЌЕ СЕ ИГРА ПОДОЛГО, А PLAY OFF И PLAY OUT ЌЕ СЕ ИГРААТ ЗА 2 НЕДЕЛИ. ДО ТОГАШ ТРЕБА ДА СЕ ОДИГРААТ СИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД ОВА КОЛО ! ! !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кога ќе бидат објавени мечевите за Купот?
Чекај нека поминат празниците. Гледаш за лига не можи да се изиграат натпреварите заради новогодишните и божиќните празници, па уште за куп да објавиме натпревари.

И да, кој победи меѓу тебе и Новица за купот?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Чекај нека поминат празниците. Гледаш за лига не можи да се изиграат натпреварите заради новогодишните и божиќните празници, па уште за куп да објавиме натпревари.

И да, кој победи меѓу тебе и Новица за купот?

novica66 3 - 3 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

novica66 2 - 10 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

Јас. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
КРАЕН РОК ЗА ОДИГРУВАЊЕ НА СИТЕ НЕОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ Е СРЕДА 23:00 ЧАСОТ. СИТЕ КОИ НЕМА ДА СЕ ОДИГРААТ ЌЕ СЕ КНИЖАТ ИЛИ СО 0:0 ИЛИ СО СЛУЖБЕН РЕЗУЛТАТ ЗА ЕДЕН ОД НАТПРЕВАРУВАЧИТЕ ! ! !

Член од
28 март 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
borjan daj kazi termin?mene mi odgovara vecerva kaj 9 ama sepak kazi termin ke izigrame ko ke mozis

Kajgana Shop

На врв Bottom