FIFA 2010 пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
LOL MANCESTER TI NAJSLAB TUJA GALAMIS... CUTI SI OD 20 partije 18 te tepa

aaaaaaaaaa gledas li manchester ti TUJA najslab si bil.abe so kur se zamarate so tat.tolku li e jak ili laze ja igrav so nego a najslab sum vo liga.2-1 izgubiv.vo 120 minuta mi dade gol.go rasturiv go izvadi gazeto kakano na kraj.ama mahchester vazno TEPAL TE E .

Tishe_MKD---Tataglija 0:0
Tishe_MKD---Tataglija 4:1 84 min
Tishe_MKD---Tataglija 2:0 26 min
Tishe_MKD---Tataglija 1:1
Tishe_MKD---Tataglija 5:5 ( utakmicava 5 min fifa 25 min gledanje na golovite na tataglija )

Tishe_MKD---Tataglija 6:1 ( zagrevanje)
Tishe_MKD---Tataglija 7:2
Tishe_MKD---Tataglija 3:1
Tishe_MKD---Tataglija 0:1
Tishe_MKD---Tataglija 3:2
Tishe_MKD---Tataglija 2:1 ( nedoigrana 20 min )
Tishe_MKD---Tataglija 5:2
Tishe_MKD---Tataglija 2:1
Tishe_MKD---Tataglija 1:2
Tishe_MKD---Tataglija 6:3 do 51 min
Tishe_MKD---Tataglija 3:2 do 75 ( plus penal ) i se izgasi

Moram da kazam deka site partii sto gi dobiv se na sreka, znaci tataglija site partii e podobar ali jas posto imam mnogu sreka site taka gi dobiv ( barem on taka vika )

Темата е ПРИЈАТЕЛСКИ натпревари. Не вреди да се пцуете и навредувате.
Затоа, следен кој ќе упати навреда, ќе добие бан од тема.

Tishe_MKD---Tataglija 6:1 ( zagrevanje)
Tishe_MKD---Tataglija 7:2
Tishe_MKD---Tataglija 3:1
Tishe_MKD---Tataglija 0:1
Tishe_MKD---Tataglija 3:2
Tishe_MKD---Tataglija 2:1 ( nedoigrana 20 min )
Tishe_MKD---Tataglija 5:2
Tishe_MKD---Tataglija 2:1
Tishe_MKD---Tataglija 1:2
Tishe_MKD---Tataglija 6:3 do 51 min
Tishe_MKD---Tataglija 3:2 do 75 ( plus penal ) i se izgasi

Moram da kazam deka site partii sto gi dobiv se na sreka, znaci tataglija site partii e podobar ali jas posto imam mnogu sreka site taka gi dobiv ( barem on taka vika )

Da prodolzime so srekata od vcera

Tishe_MKD---Tataglija 4:0
Tishe_MKD---Tataglija 4:4 nesto se iznervira deka primi gol i izgasi
Tishe_MKD---Tataglija 3:0 (29 min)
Tishe_MKD---Tataglija 3:0 (45 min)

mislam deka samiot si svesen kakvi golovi davas sam sutiras vo prazen gol sekoja cest pro si... nema sto... a jas ti rekov ubavo deka voopsto ne igram fifa i nz da dadam gol a 3000 pati izlegov sam pred gol toa e...

Adziski | 0 : 1 | Dovichinski_10 - ET

Adziski | 2 : 6 | Dovichinski_10

Adziski | 2 : 5 | Dovichinski_10 ( Has Left The Game In 40' )

Adziski | 3 : 4 | Dovichinski_10

Adziski | 1 : 2 | Dovichinski_10 ( Has Left The Game In 45' & played with representation -Brasil- )

Tishe---Tataglija 4:4 (penal za nego vo 80 min i crven za golman i padna koekcija pred da go izvede

Tishe---Tataglija 3:3

lele me crkna tataglija aj ne bila 4:4 tuku da predpostavime deka go dal golot i ne sum mu izednacil

EVE

Tishe_MKD---Tataglija 4:5 neka bide zadovolen posto glava me zabole 50000 reda ubeduvanje za 5:4

Tattaglia - Tishe_MKD: 5-4
Tattaglia - Tishe_MKD: 3-3 so gol vo posledna minuta vo prazen gol si sutna greska na golman i site golovi gi postigna taka.

so te crknav be probavme li da ja doigram da ne ja doigravme ti rece ok 5-4 za tbee ti ja priznavam utakmicava so sakas poveke a ? 82 min penal za mene i crven karton valdez btw igracot go brani penalot....l

Tattaglia - Tishe_MKD: 5-4
Tattaglia - Tishe_MKD: 3-3 so gol vo posledna minuta vo prazen gol si sutna greska na golman i site golovi gi postigna taka.

so te crknav be probavme li da ja doigram da ne ja doigravme ti rece ok 5-4 za tbee ti ja priznavam utakmicava so sakas poveke a ? 82 min penal za mene i crven karton valdez btw igracot go brani penalot....l

ok vazno ti da si zadovolen

Dovichinski_10 | 4 : 1 | dzemoace ( Has Left The Game In 60' - таман пренал ми досудија и ... )

П.С Ако има некој расположен сега за пријателски ајде.... нека пиши на хамачи !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom