FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Што е финтава со Origin ?
Мора акаунт да направам ?

moras instalirano, nez za aakaunt, ali 3 min rab e

Исталирав, направив акаунт и пак ништо
Бара продукт код... :(

Дај пратете некој апдејт или крак по ПП, мора да може и без тоа да се игра :D

Ne ja biva igrata, zatoa seuste ne izvadile dobar torrent :)

Sala na strana, gi probav i taa 3DM verzijata i taa edna fifa14_pc od zamunda i 2te mi pravat problem i nekoj error vadat. Gi izbrisav i sega cekam da izleze neso solidno za da instaliram, vaka gluposti zivi e.

играјте си пес или фифа 13 со транфери од годинава дур не излезит новава на релоадед пошо со овие недопраениве кракој нишо не прајте само ке се нервирате со багој и тие срања,кј да е за 3 недели најкасно требит да е има крак за 14. :)

играјте си пес или фифа 13 со транфери од годинава дур не излезит новава на релоадед пошо со овие недопраениве кракој нишо не прајте само ке се нервирате со багој и тие срања,кј да е за 3 недели најкасно требит да е има крак за 14. :)

Јас ја играм верзијата од 3DM со последниот крак(v3) и ич на курот не ми е кога ќе излезе верзијата од RELOADED, не сум имал ниеден краш со овој крак до сега.

Дали ќе може со некој пач да ги ставиме најновите трансвери.Ако бива пратете ми во пп и објаснете ми малку како да го ставам.:)

Дечки ај малку помош.Све ми беше ок си купив доста играјачи па таман да ја зачувам ми се исклучи играта ненадејно и се отиде.Сега ќе треба одпочеток да ги купувам истите играјачи.Како да го средам ова.Користам V4 крак.Помош!!! :)

Дечки ај малку помош.Све ми беше ок си купив доста играјачи па таман да ја зачувам ми се исклучи играта ненадејно и се отиде.Сега ќе треба одпочеток да ги купувам истите играјачи.Како да го средам ова.Користам V4 крак.Помош!!! :)
пушти си ауто сејф и терај и мене така ми се дешава, чаре тешко да најдеш

пушти си ауто сејф и терај и мене така ми се дешава, чаре тешко да најдеш

Ај те молам да ми објасниш кај да направам ауто сејф да ми биде да не ја зачувувам јас туку сама.:)

Па јас кога го направив профилот на почетокот го овозможив ауто сејфот, сега не верувам дека можеш да го регулираш, т.е. да го уклучуваш или да го пушташ. Кога го правиш профилот на првото вклучување те прашува дали сакаш или не, и аутосејфот зачувува само по одиграна игра, значи доколку си изиграл една и наредните 3 си ги симулирал и ти крашне, кога ќе се вклучиш ќе имаш зачувано без тие 3 симулирани игри.

Цело време ми крашува кога ќе ја пуштам заедно со x360 емулаторот,онака не али не можам да си ги подесам контроливе.Имате и вие вакви проблеми и дали има решение?Пребарував низ интернет али не можев да најдам ништо.Тапа:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom