FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
^Како и секоја година мислам дека и оваа ќе биде исто, пошто излегува за ПЦ утре официјално така да би требало да излезе. Мака ми е само што неможе да се игра како поранешните изданија на ФИФА онлајн, туку мора да ја купиш, да ве погазам малце. :icon_lol:

Фифа излезе пред 2 дна, утре е во Европа официјално. Така да нема разлика и немора да значи дека утре ќе излезе кракот.

Сеуште нема излезено фул верзија на ФИФА за ПЦ по торентиве ?

^Како и секоја година мислам дека и оваа ќе биде исто, пошто излегува за ПЦ утре официјално така да би требало да излезе. Мака ми е само што неможе да се игра како поранешните изданија на ФИФА онлајн, туку мора да ја купиш, да ве погазам малце. :icon_lol:
Не лажи многу. :P

Не го играв демото и едвај чекам да видам каква ќе биде да ја тестирам. :)

^^
28wj5nl.jpg

2r42bd0.jpg

You mad bro :cool:

Ова беше првата сезона кога не ни играв во првиот дел на табелата, тогаш влегов и не можев да играм против први 6 гледај мој скор, ти само една победа повеќе од мене. И јас бев шампион сезона после тоа или две. Што е најтрагично крнтија компјутер имав, сега е друга песна. Провери таму. :P Џабе кога сега не можеме да се пресметаме имаш среќа само ФИФА 11 може.

Кажете нешто за ова пишува FULLUNLOCKED[SG] значи дека не треба крак директ плеј е .Велите да ја симнам само да не се зафркнам потоа да не бидува да се игра.

Нема крак уште,или скидроу го запазува рокот и кешот од ЕА или па кракот за ФИФА е покомпликуван од сите други...

Ова беше првата сезона кога не ни играв во првиот дел на табелата, тогаш влегов и не можев да играм против први 6 гледај мој скор, ти само една победа повеќе од мене. И јас бев шампион сезона после тоа или две. Што е најтрагично крнтија компјутер имав, сега е друга песна. Провери таму. :P Џабе кога сега не можеме да се пресметаме имаш среќа само ФИФА 11 може.

219b9rr.jpg
Втората сезона све си дојде на свое место :P Би било добро да можеше сега и со новиве да се напрајт едно добро турнирче ама то е....:)

Прегледај го приврзокот 73319
Втората сезона све си дојде на свое место :P Би било добро да можеше сега и со новиве да се напрајт едно добро турнирче ама то е....:)

Прва сезона беше после поискусен бев. Останавме на ФИФА 11 тие што играме онлајн мулти Фифа не верувам дека за новава ќе најдат начин да ја направат да се игра.

Довичински

Ќе се пробаме ја и ти онлајн :P иначе немам играно фифа од 2011 :)
--- надополнето: 27 септември 2013 во 22:54 ---
Извести ме кога ќе ја има во југотон ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom