FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Ја уклучувам и ова ми се појавува:
2en95bd.jpg

И кај мене е истово ај некој нека помогнит да е средам

И кај мене е истово ај некој нека помогнит да е средам
Го симнуваш и го отвараш, па тоа што ќе ти се отвори ќе го ставиш каде што ти е фифа 12 (во game, во тој фајл ќе го ставиш и си фураш после)

koj znaj kako da napram FIFA 12 da ja igram ONLINE??

Неможе 12ка онлајн, освен ако ја имаш оргинал:icon_mrgr:

Луѓе ја симнав ФИФА 2012 ... и сега во фолдерот имам ... "rld-fi12" file како сега да ја инсталирам играта ??? ве молам кој знае ако може да ми каже... Фала ви однапред !

Луѓе ја симнав ФИФА 2012 ... и сега во фолдерот имам ... "rld-fi12" file како сега да ја инсталирам играта ??? ве молам кој знае ако може да ми каже... Фала ви однапред !

Daemon tools.

Фала ти... еве ја чекам да се инсталира !!!
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 02:14 ---

Ја инсталирав, го копирав и кракот и ми се појавува... The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem :S

Незнам машко, види вообичаните работи.. инсталираше се од играта? Види таму directx, реинсталирај.

Све напраив уште тоа Origin is not installed... аман милион проблеми ! :) Некој ? Нешто ? :)

Све напраив уште тоа Origin is not installed... аман милион проблеми ! :) Некој ? Нешто ? :)
Ти пуштив по пп линк за да го симнеш кракот. Копираш све од кракот и ставаш таму кај што ти е инстелирана играта

Зошто ова ми се покажува откако го инсталирав УЕФА ЕУРО 2012 ДЛЦ-то за ФИФА 12.
NdAv1.jpg

Значи вака, ја имам Фифа 12 и сакам да наместам опција Европско Првенство.Дали има некој пач за да се додаде таква опција и ако има нека ми го прати некој.
Фала однапред.

И јас ќе пробам да наместам ЕП вечер, ама мене друг ми е проблемот.. На high ми е квалитетот на сликата, ама кога ќе ја укл играта, бетер од low е.. Резолуцијата беше 800х600, сеа ја направив 1024х760... Или како и да е бројките, не ги памтам точно :D.. Да не знаете што е проблемот..

П.С. Играва ми е некако очајна.. :Ѕ... Има ли некоја мала шанса да се даде гол надвор од 16никот?? И де кажете некоја финта како се прави :D
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 16:15 ---
И како да го исклучам тоа досадното аутосејв.. нигде неможам да најдам.. -.-
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 16:21 ---
Иначе сеа со оваа резолуција поарен е квалитетот :D

И да ми каже некој како да го џиткам голманот при пеналите?? И тоа шутирањето неможам да го погодам баш.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom