FIFA 12

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Последно ја играв Фифа 2010, 11ката не ни ја чепнав, а денес ја инсталирав 12кава. И одма, ко прав професионалец ги одбрав Каљари и наместив legendary :icon_lol:.
И не дадов гол на 5 утакмици. :icon_lol:
Па после ме кикнаа од Каљари, добив понуда од Лече и си реков на world class ќе играм, ама и таму тешко е у курац. Конечно асална фифа да направат.
Сега си играм на про и колку толку се снаоѓам.

П.С. - Шутирањево пенали е катастрофа :tapp:
Баш си се добри пеналите, ако играш на гејмпад во арена вежбај си со target, т.е. коа шутираш пенал стисни L2 или LT како било, и прати како се движи шутот...Одма ќе се навикнеш :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Баш си се добри пеналите, ако играш на гејмпад во арена вежбај си со target, т.е. коа шутираш пенал стисни L2 или LT како било, и прати како се движи шутот...Одма ќе се навикнеш :)
Па мене ми е глупо затоа што играм на тастатура.... Ме потсеќаат на слободните во кошарка, затоа ми е глупаво.
Уште не сум навикнат на скоро ништо :).
Изгледа 2010 сепак ќе остане најдобрата фифа според мене досега.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Па мене ми е глупо затоа што играм на тастатура.... Ме потсеќаат на слободните во кошарка, затоа ми е глупаво.
Уште не сум навикнат на скоро ништо :).
Изгледа 2010 сепак ќе остане најдобрата фифа според мене досега.
Грешка си ова е мислам најдобра само уште не си навикнат јас на почетокот бев во состојба да ја избришам фифа 12 ама сеа ја обожавам и да, ја победив конечно барселона охоххо :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Инаку на оваа фифа сезоната е иста. Исто ко на пес или било која друга фифа. Чекам да заврши за да купам некој играч, и после некое време пак ми стане досадна.
Aaanyway, играм со Арсенал и сеа ги земав Gotze, Sahin и Muller.

И едно прашање...
Како тоа на World Class/Professional тепате по барса?
Јас на професионал можам само по Сандерленд да ги тепам. :ROFLMAO:
Не можам да креирам напад, од центарот малце понатаму и ми ја земат. :ROFLMAO:
Кажете некој совет да се подобрам, неќам да бидам нуб. :(

A

Auditore

Гостин
Јас пак на профешнал играм и Барса и сви остали јаки тимови ги тепам, а тимови како Болтон и Астон Вила ме пунив до даску мераклиски.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Инаку на оваа фифа сезоната е иста. Исто ко на пес или било која друга фифа. Чекам да заврши за да купам некој играч, и после некое време пак ми стане досадна.
Aaanyway, играм со Арсенал и сеа ги земав Gotze, Sahin и Muller.

И едно прашање...
Како тоа на World Class/Professional тепате по барса?
Јас на професионал можам само по Сандерленд да ги тепам. :ROFLMAO:
Не можам да креирам напад, од центарот малце понатаму и ми ја земат. :ROFLMAO:
Кажете некој совет да се подобрам, неќам да бидам нуб. :(
Целата работа е во тоа што треба подобро да ја совладаш. Јас играм на леџендари и нонстоп тепам (единствено некогаш ме иритираат милиметарски точните пасови на пц-то). Е сега за да се подобриш, пробај ВООПШТО да не го држиш копчето за брзо трчање, сем во некои ситуации. Целиот проблем кај 90% од играчите е тоа. Истото беше и со мене. Сите сме навикнати НОНСТОП да го држиме брзото трчање, а со тоа техниката на играчите се намалува и доста грешат. За пример, кога ке е топката кај пц-то пробај анализирај го, па ке видеш дека ВООПШТО не користи брзо трчање, а со тоа играта му е подобра. Исто пробај да играш со многу пасови. Колку повеке солираш со еден играч, толку повеке тој се уморува, а исто толку повеке можеш да ја изгубиш топката. И ова не е финта(да ја речам) само за пц-то да го победуваш. Исто и кога играш со некој другар спроведи ја таа тактика и ке видеш дека резултира добро. Бидејки ја имам купено игрицава и играм на интернет онланј, не да се фалам али имам само 1 пораз и 2 нерешени утакмици, другото све ми е победа(не играм со реал, барса или класик ххл).
Значи на почетокот е малце зезнато да се одвикнеш од таа грда навика, зошто прстот несвесно работи и цело време уствари држиш брзо трчање(бар така беше со мене, и од кога тоа го средив сум уште подобар). :)

A

Auditore

Гостин
Се согласувам потполно, тоа ми е една гадна навика која ќе пробам да ја искоренам, затоа што ем бргу ми се уморуваат играчите, ем ме претрчуваат кога им текне, али тоа е до мене, во одбрана сум дусдубидус.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
абе да ве прасаш да не излезе нешто за на нет да се играт фифа 12....зш демек пробвеле да го хакнет мултиплеј .....или немат нишо ново во врска со то?:cool:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
абе да ве прасаш да не излезе нешто за на нет да се играт фифа 12....зш демек пробвеле да го хакнет мултиплеј .....или немат нишо ново во врска со то?:cool:
Сеуште нема ништо во врска со тоа, а и не верувам дека воопшто ке го кракнат зошто ЛАН не постои.
Тоа беше и единствената причина што ја купив играва.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Роналдо ми побара трансфер :place:

Член од
6 април 2009
Мислења
116
Поени од реакции
119
Zasto go nema komentatorot kaj mene ja simnav od zamunda? care nekoe ili da ja simnam odnovo?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Добро бе, како да одбранам пенал? Играм Серија Б со Sassuolo и имам среќа што сите екипи таму се ретардирани и често уткаат пенали.
Ама прашањето ми е, како да го контролирам голманот, да скокне барем? Само лево и десно може да се движи и има рефлекси на мртов коњ.

A

Auditore

Гостин
Брани пенали на нумпадот.
Јас иначе ја делетнав играта, завршија импресиите, сега играта е убер монотона, сега го сфатив Мац.

Kajgana Shop

На врв Bottom