M
m.i.n.a
Гостин
Очекувам подобрување од FIFA11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да ве прашам нешто за FIFA воопшто и ако може некој да ми одговори. Зашто од FIFA 2003 па навака EA SPORTS го дудлаат со LOD(Level of Details) и играчите не се исти кога се зумирани и кога се одзумирани односно кога играме. Одзумирани играчите не изгледаат исто и го губат изгледот во главата(лицето и косата) што уште постои во FIFA 11, а во постарите пак играчите го губеа изгледот на телото односно изгледаа подебело и пошироко од што се и сите имаат исти default лица. Зашто EA SPORTS не го реши овој проблем кој постои со години или пак несака да го реши и не му обрнува внимание. Ако играш на РС ова може да се реши со пачови и слично ама пак ако играш на конзола си го јадел. Како може со оваква технологија ова уште да постои. РЕЅ овој проблем го нема а не се ни секавам дека го имал. Сигурен сум дека во FIFA 12 ова нема да биде решено. Ако не знаете за што зборувам пуштете било која фифа почнете натпревар стиснете пазуа па риплеј и зумирајте па одзумирајте со камерата и видете што ке се случи. Или еве ви пример за постарите фифа игри земете го роналдињо и зумирајте го гледате роналдињо направен топ одзумирајте малце и одеднаш лицето се менува и роналдињо останува без реп т.е. му се менува косата.. Играчите со долга коса се прикажуваат со кратка коса и слично. ПР. за фифа 11 земете го меси и зумирајте па одзумирајте и видете сами. Тие што играат подолго време фифа сигурно знаат за што пишувам. Знае ли некој зашто ова не се решава со години и дали воопшто ви смета ова?
Тоа што ти го потенцираше една од причините затоа штО не играм фифа , строго ПЕС али у последно време некако слабо стојам со FREE TIME па не играм многу...
FUCK FIFA PES RULEZ !CHEERS !
Ќе ти изгоре конзолата ако е добра графиката и на wide камера.Сакам да ве прашам нешто за FIFA воопшто и ако може некој да ми одговори. Зашто од FIFA 2003 па навака EA SPORTS го дудлаат со LOD(Level of Details) и играчите не се исти кога се зумирани и кога се одзумирани односно кога играме. Одзумирани играчите не изгледаат исто и го губат изгледот во главата(лицето и косата) што уште постои во FIFA 11, а во постарите пак играчите го губеа изгледот на телото односно изгледаа подебело и пошироко од што се и сите имаат исти default лица. Зашто EA SPORTS не го реши овој проблем кој постои со години или пак несака да го реши и не му обрнува внимание. Ако играш на РС ова може да се реши со пачови и слично ама пак ако играш на конзола си го јадел. Како може со оваква технологија ова уште да постои. РЕЅ овој проблем го нема а не се ни секавам дека го имал. Сигурен сум дека во FIFA 12 ова нема да биде решено. Ако не знаете за што зборувам пуштете било која фифа почнете натпревар стиснете пазуа па риплеј и зумирајте па одзумирајте со камерата и видете што ке се случи. Или еве ви пример за постарите фифа игри земете го роналдињо и зумирајте го гледате роналдињо направен топ одзумирајте малце и одеднаш лицето се менува и роналдињо останува без реп т.е. му се менува косата.. Играчите со долга коса се прикажуваат со кратка коса и слично. ПР. за фифа 11 земете го меси и зумирајте па одзумирајте и видете сами. Тие што играат подолго време фифа сигурно знаат за што пишувам. Знае ли некој зашто ова не се решава со години и дали воопшто ви смета ова?
Друже баш сега проверив кај мене и не е така, ама наместена ми е графиката најако на све могуќе, не знам што е работата кај тебе.Сакам да ве прашам нешто за FIFA воопшто и ако може некој да ми одговори. Зашто од FIFA 2003 па навака EA SPORTS го дудлаат со LOD(Level of Details) и играчите не се исти кога се зумирани и кога се одзумирани односно кога играме. Одзумирани играчите не изгледаат исто и го губат изгледот во главата(лицето и косата) што уште постои во FIFA 11, а во постарите пак играчите го губеа изгледот на телото односно изгледаа подебело и пошироко од што се и сите имаат исти default лица. Зашто EA SPORTS не го реши овој проблем кој постои со години или пак несака да го реши и не му обрнува внимание. Ако играш на РС ова може да се реши со пачови и слично ама пак ако играш на конзола си го јадел. Како може со оваква технологија ова уште да постои. РЕЅ овој проблем го нема а не се ни секавам дека го имал. Сигурен сум дека во FIFA 12 ова нема да биде решено. Ако не знаете за што зборувам пуштете било која фифа почнете натпревар стиснете пазуа па риплеј и зумирајте па одзумирајте со камерата и видете што ке се случи. Или еве ви пример за постарите фифа игри земете го роналдињо и зумирајте го гледате роналдињо направен топ одзумирајте малце и одеднаш лицето се менува и роналдињо останува без реп т.е. му се менува косата.. Играчите со долга коса се прикажуваат со кратка коса и слично. ПР. за фифа 11 земете го меси и зумирајте па одзумирајте и видете сами. Тие што играат подолго време фифа сигурно знаат за што пишувам. Знае ли некој зашто ова не се решава со години и дали воопшто ви смета ова?
Moze go gledas ti megu noze pa ne primetuvas.Пошто ја коа играм Фифа , Роналдињо у фаца го глеам.... свашта.
Значи не се приметува напредок на тоа поле. Фала , да знам од некој шо проверилMoze go gledas ti megu noze pa ne primetuvas.