FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Играва се повеќе и повеќе ми влегува под кожа, пред неполн час ја видов опцијата да се мести она за додавање, шут, лоб, нафрлувања, фор во менјуал. Ја гледам многу лесно ми идеше додавање а сеа од коа стаив на менјуал мака мачам да додавам и да шутирам прецизно.
Значи за сите што не знаат, во гејм сетингс има опција да се смени горе наведеново и ако на некого му изгледа премногу лесно играње нека стави на менјуал па нека дојде да пише дека е лесно.
Поздрав

Абе како ја има целосната верзија на торент?
нели уште не е излезена??

Играва се повеќе и повеќе ми влегува под кожа, пред неполн час ја видов опцијата да се мести она за додавање, шут, лоб, нафрлувања, фор во менјуал. Ја гледам многу лесно ми идеше додавање а сеа од коа стаив на менјуал мака мачам да додавам и да шутирам прецизно.
Значи за сите што не знаат, во гејм сетингс има опција да се смени горе наведеново и ако на некого му изгледа премногу лесно играње нека стави на менјуал па нека дојде да пише дека е лесно.
Поздрав
ја со затворени очи почнав да играм, тешко е упм.

Коа ќе играш по 2 саати на ден ќе научиш како и секоја друга игра.
Али сеа ќе ме демантираш дека не играш по два саати што можда е и точно и морам да ти кажам стварно талентиран си.

--- надополнето ---

Абе како ја има целосната верзија на торент?
нели уште не е излезена??

фејк е тоа. после 1ви очекувај на торент.

Ke vidime online kolku ja igras so zatvoreni oci :D:D:D:D:D Togas ke pocnes da gi promasuvas i kopcinjata na tastatura i nema da znaes koj ti napagac koj odbrana. :D :D
Ako ne veruvas pocni da igras pa ke se uveris - ako mislis deka mnogu si ja sovladal.

Поздрав

Сега само што изиграв една утакмица со Manual и некако успеав да дадам 2 гола и да победам со 2-1 , но како што кажа, многу е потешко од обичните додавање , шутеви и т.н

На Torrentleech излезе, меѓутоа CLONEDVD е, т.е. тоа е само оригиналното DVD, без крак, без ништо.

А да ми објасни некој како се игра онлајн?
До сеа не сум никогаш играл фифа онлајн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom