shema77
Borriello
- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 432
- Поени од реакции
- 7
Зошто?
Тоа е на арена бг јас ја спуштам од на гејмторентс
English,French,Italian - па за 2 часа ќе ви кажам
Ја спушташ целосната верзија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто?
Тоа е на арена бг јас ја спуштам од на гејмторентс
English,French,Italian - па за 2 часа ќе ви кажам
Ја спушташ целосната верзија?
Да, ама многу не стабилен торент цело време варира. Така да незнам дали и ќе се спушти за 2 часа.
ја со затворени очи почнав да играм, тешко е упм.Играва се повеќе и повеќе ми влегува под кожа, пред неполн час ја видов опцијата да се мести она за додавање, шут, лоб, нафрлувања, фор во менјуал. Ја гледам многу лесно ми идеше додавање а сеа од коа стаив на менјуал мака мачам да додавам и да шутирам прецизно.
Значи за сите што не знаат, во гејм сетингс има опција да се смени горе наведеново и ако на некого му изгледа премногу лесно играње нека стави на менјуал па нека дојде да пише дека е лесно.
Поздрав
Коа ќе играш по 2 саати на ден ќе научиш како и секоја друга игра.ја со затворени очи почнав да играм, тешко е упм.
Абе како ја има целосната верзија на торент?
нели уште не е излезена??
ја со затворени очи почнав да играм, тешко е упм.
Да, ама многу не стабилен торент цело време варира. Така да незнам дали и ќе се спушти за 2 часа.
шо бидна?
Играва се повеќе и повеќе ми влегува под кожа, пред неполн час ја видов опцијата да се мести она за додавање, шут, лоб, нафрлувања, фор во менјуал. Ја гледам многу лесно ми идеше додавање а сеа од коа стаив на менјуал мака мачам да додавам и да шутирам прецизно.
Значи за сите што не знаат, во гејм сетингс има опција да се смени горе наведеново и ако на некого му изгледа премногу лесно играње нека стави на менјуал па нека дојде да пише дека е лесно.
Поздрав
Мислам дека после први ќе ја има на замунда и аренабг со се крак.На Torrentleech излезе, меѓутоа CLONEDVD е, т.е. тоа е само оригиналното DVD, без крак, без ништо.