FIBA 2K12

• Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување
H

-HRO

Гостин
Незнам дали некој спомнал претходно за овој мод и трансформација на играта.
Се работи за мод за НБА 2К12 кој ја трансформира целата игра во ФИБА 2К12.
Покрај НБА тимовите, додадени се и националните селекции се разбира, од кои дел е и нашата репрезентација предводена од Лестер Бо :)
Доволно голем труд е вложено и во дресовите, изгледот на салите, и спортската опрема која ја носат играчите.
Ако сакате да пробате да играте со Македонија, се што треба да направите е да ги симнете трите пачови од овде и да го проследите упатството за инсталација.
Јас ја играм без проблем и можам да кажам дека е одлично и многу забавно да играш со јака репрезентација како нашата против гејците! :)

Еве некои сс-а

Еве и гејмплеј. Нуб е дечкото што игра, ама колку да видите како сето ова изгледа :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Онлајн може да се игра после ? или дан ја заебам и оваа да не можам онлајн да играм ?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
според ова шо го видов Сполстра му е селектор на Македонија :pos::pos:
anyway браво за модов (и за дечкото шо го сподели) ќе биди инсталиран

H

-HRO

Гостин
Онлајн може да се игра после ? или дан ја заебам и оваа да не можам онлајн да играм ?
Да не те лажам, не сум тестирал ама за онлајн не верувам дека ќе функционира.
Ама знам дека можеш да направиш копија од твојот нба фолдер и таму да го инсталираш модот.
Така ќе имаш ем НБА што се игра онлајн, ем ФИБА 2к12 :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.195
Го инсталирав ама дресовите се од НБА на Македонија се од Мајами , фаците на играчите исто се многу измешани, на Доминикана Република некој играчи неаат глави :pos:. Ај некој што го има инсталирано нека ми каже во што епроблемот и како може да се поправи?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Да не те лажам, не сум тестирал ама за онлајн не верувам дека ќе функционира.
Ама знам дека можеш да направиш копија од твојот нба фолдер и таму да го инсталираш модот.
Така ќе имаш ем НБА што се игра онлајн, ем ФИБА 2к12 :)
Средив така :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 12:39 ---
Го инсталирав ама дресовите се од НБА на Македонија се од Мајами , фаците на играчите исто се многу измешани, на Доминикана Република некој играчи неаат глави :pos:. Ај некој што го има инсталирано нека ми каже во што епроблемот и како може да се поправи?
Во Оptions load/save оди во load и одбери долу FIBA 2k12 roster.ros . и другото од фиба што е .

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.195
Средив така :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 12:39 ---

Во Оptions load/save оди во load и одбери долу FIBA 2k12 roster.ros . и другото од фиба што е .
Другар ,а кое е тоа друго од ФИБА кај мене само FIBA 2k12 roster.ros ми го дава ? Или па можеби сум згрешил нешто пр инсталација ја ги инсаталирав во C/Program files/2ksport?NBA2k12 да не треба на друго место да се инсталира?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Другар ,а кое е тоа друго од ФИБА кај мене само FIBA 2k12 roster.ros ми го дава ? Или па можеби сум згрешил нешто пр инсталација ја ги инсаталирав во C/Program files/2ksport?NBA2k12 да не треба на друго место да се инсталира?
Слајдерот префрлиго имаш едно FIBA 2k12 Slider смениго и то .

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.195
Го инсталирав повторно и сега дресовите и другото е ок ама сега играчи на Македонија конкретно се Мајами :D. Како тоа да го поправам ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Го инсталирав повторно и сега дресовите и другото е ок ама сега играчи на Македонија конкретно се Мајами :D. Како тоа да го поправам ?
Инсталира тоа ростерот ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.195
Инсталира тоа ростерот ?
Па да ај повторно ќе го инсталирам росетрот можеби е до тоа проблемот
--- надополнето: 1 јули 2012 во 18:38 ---
Супер работи сега (y), Македонија или многу јаки се направени или пак јас сум многу јак ,ги победив Шпанија во мојот прв натпревар, на сите играчи на НБА им го препорачувам пачов навистина е екстра.:)

H

-HRO

Гостин
Па да ај повторно ќе го инсталирам росетрот можеби е до тоа проблемот
--- надополнето: 1 јули 2012 во 18:38 ---
Супер работи сега (y), Македонија или многу јаки се направени или пак јас сум многу јак ,ги победив Шпанија во мојот прв натпревар, на сите играчи на НБА им го препорачувам пачов навистина е екстра.:)
Екстра е да. Многу сме добри.
Дефанзивните реакции ни се одлично изработени.
Лестер и Владо растураат.
Пробај смени тешкотија на Hall Of Fame ако сакаш малку потешко искуство :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Екстра е да. Многу сме добри.
Дефанзивните реакции ни се одлично изработени.
Лестер и Владо растураат.
Пробај смени тешкотија на Hall Of Fame ако сакаш малку потешко искуство :)
Владо е најјак тројкаш на играва :) и Лестер исто

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Да прашам само нешто ако знае некој да има пач со македонски коментатор или српски сеедно ? :icon_lol:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Да прашам само нешто ако знае некој да има пач со македонски коментатор или српски сеедно ? :icon_lol:
Сакаш да кажеш дали го ставиле и Игор Трпевски во пакет со репрезентацијата xD

Kajgana Shop

На врв Bottom