Фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата coci123
  • Време на започнување Време на започнување
Кај бе избор у кобасијадава. Нек си оди на твитер и со Грок нека секста. Број еден е за такви работи.

Добро среден постар маж
Мислам од мене 10 год бар постар да е
Ама да е чист како стакло
А вие жените какви сте такви а , битно се соблече гола си

Gledam deckite od FK vardar se raspravaat za svinjata da se smeni ali tie neznaat deka edno vreme on imase kult i fanatici so najstrasen Fetis.
Vo rodnata kuka kaj sto porasnav imase do mene 2 penzioneri i sin 30 %gay 50%pedofil, 100% kockar koj bese fanatik na bivs pratenik od sega vladeackata koalicija, Toj mu se nasmevnuval na sekoj miting i sostanok na partijata a na Meckin kamen pred 15 godini zaedno piele kafe duri ovoj i dobil telefonski broj....Ednas mu nrekovme deka ovoj e glaven na site Eskort dami od gradovite koi gi nosi vo stan vo Skopje im plaka se i tie se vrakaat ao avtobus po rodnite mesti, imas neuspesen obid za ubistvo kon negoviot tatko, toa bese toj den koga ja dobi ovaa informacija. Potoa znaeme samo deka cesto fakal bus do gradot na ovoj pratenik ali site obidi za nesto poveke propadnale posto normalno pratenikot ne e budala.

Majkata bese fanatik nad site fanatici za ovoj so bradata, sekoj pat koga ke sranese muabet za ovoj na TV imaae tezok Fetis, sakase da mu gi mie nozete i da mu gi baknuva, edno vreme imase i slika na zidot od nego... na eden miting znam deka vo stabot nosese vangli sapuni i slicno, so cel koga doaga partijata da go zavlece vo nekoja soba i da go pravo ritualot na mienje noze......Ovie infa gi znaeme site bidejki nivniot prozor bese otvoren non stop i glasot na TVito i nivniot glas bese najglasen vo maaloto.....mislam deka obidot zavrsi neuspesno...
Stariot dobi srcev udar i umre vo ovoj period koga vide so kakvi cudaci ziveee.....

Back
На врв Bottom