Ferrari FS 599 SUV

Дали ви се допаѓа џипот на Ферари?

• Да

Гласови: 32 61,5%
  • Не

Гласови: 20 38,5%

• Вкупно гласачи
    52

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Dobro be covek ne mozam da te svatam tebe.....X6-kata ako ne e ubava ne znam so e ubavo.....ne znam za tebe so e ubavo ajde kazi.....skoda 110 s, p125, tristac?..ti si edini covek od koe go slusam ova....odi zemi sedni nekoja picka u p125 da vidis so ke ti kaze i sedni nekoja u x6 i ke vidis so ke kaze....
Х6 е...благо кажано...некоја недефинирана форма што се тркала...
Во такво нешто, може да се воодушеви само некоја спонзоруша, што се пали на пара...
Џиш рече дека сексот и пивото се секс и пиво, па каде и да се консумираат...
Башка, во ПЗ, 1300, Шкода 110, имаш реални услови за секс...седишта кои се прават спална, бидејќи се ниски и се спуштаат за 180 степени и се формира кревет (кај ПЗ и 1300 на постарите модели имаат „дамски“ менувач на столбот на воланот, така да ништо не ти пречи)
Неспособните фаќаат женска со кола...т.е колата им фаќа женска. Способните фаќаат женска.
Еееее, деца деца...да има уста оној мојот 1300 да ви расправа за секс....

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Ма дајте бе X6 е најктрш автомобил што сум го видел последниве 10 год (заедно со Fiat Multipla).
Dzish, секоја чест за Land Rower Discovery, најдобар теренец на сите времиња е.

С

Спенсер

Гостин
за убавина на кола неможе да зборите...секој има свој вкус, мене пример Х6ката ми се свиѓа,убава кола е за мене...за голфот Р32 погоре душа давам шо се вика...

а ферариво е у пм...на трки треба да иде не по планини,сепак е теренец нели...хехех...600пс...300км/ч...формула...и сето тоа за 250.000еур...:vozbud: прескапо и за ферари...

иначе женскиве повеќе се палат на мотори...така натртени на јак мотор сакаат да бидат...:vozbud::motor::motor::motor:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
арно е... ферари го покачува стандардот да супер SUV... само шо од позади ми е... гро... да се смени треба...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
За 101 да го мењам зијан ќе бидам.Што ако е ферари кога е грдо за тие пари,може има перформанси ама грдо е на изглед.За тие пари има боље кола,џип.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Да се разбереме уште у старт, женска што се пали на кола е кучка. Друго Ферарито FS 599 и Х6 можеа и поубаво да бидат дизајнирани, а на Форд Капри и двете можат да му се наведнат :pusk:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Х6 најгрдо возило произведено од Германец, ова Ферариво ако се произведи ќе е најгрдо возило произведено од Италијанец. Ако се специјализираш за брзи спортски автомобили, прај ги нив, не експериментирај, не го гнаси името шо си го создал. Ајде една теорија ФАС 11 Октомври да прајт болид на Ф1???? :kesa::kesa::kesa:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Прекрасе џип е..А и солена цена има..

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
Х6 најгрдо возило произведено од Германец, ова Ферариво ако се произведи ќе е најгрдо возило произведено од Италијанец. Ако се специјализираш за брзи спортски автомобили, прај ги нив, не експериментирај, не го гнаси името шо си го создал. Ајде една теорија ФАС 11 Октомври да прајт болид на Ф1???? :kesa::kesa::kesa:
a zosto ne iskomentiras:uvo: i za Porsche eve pr.Cayenne?????????
Audi Q7, VW Tuareg i BMW X5,X6-bilo grozno auto:pos2:.............se marki na auto so nikogas ne proizveduvale SUV, kako sto ima u predvid Ferrari sekogas ima prv pat-pocetok.................a 11 oktomvri e daleku od temata :pos2::pos2::pos2:.........................

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Cayene за разлика од х6 е убав а не е унаказено џип купе

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
a zosto ne iskomentiras:uvo: i za Porsche eve pr.Cayenne?????????
Audi Q7, VW Tuareg i BMW X5,X6-bilo grozno auto:pos2:.............se marki na auto so nikogas ne proizveduvale SUV, kako sto ima u predvid Ferrari sekogas ima prv pat-pocetok.................a 11 oktomvri e daleku od temata :pos2::pos2::pos2:.........................

за разлика од Х6, Каенот и Туарегот се лични возила, исто така и Q7 е грдо, а ако е Ферари не значит дека требит да свршвиме по него сите колективно

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
за разлика од Х6, Каенот и Туарегот се лични возила, исто така и Q7 е грдо, а ако е Ферари не значит дека требит да свршвиме по него сите колективно
Cayenn e montiran na bazata na Tuareg dokolku se i mn slicni esteticki..
eve ti moja konsultacija Q7 ako za tebe e grd idi na okulist slobodno:uvo:....
vo 2008g Q7 bese proglasen za SUV na godinata so naj golem br.na primeroci prodadeni vo svetot dokolku vo 2009g mu konkurira samo X6...............da ja zememe vo predvid i mondialnata kriza.....:salut:
ok se e do sopstvena preferenzija i vkus............:toe:
PS. mn. kritiki davas me interesira sto auto imas ti???????
a ako ti svrsuvas na foto od auto slobodno prodolzi:pos2::pos2:.....

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Во контекст на повеќе дискусии тука, да си кажам и јас што мислам...
Пазарот бара и такви модели, па, логично е и Ферари да влезе во тој филм...
Искрено...чекам ден да објават Ламборџини или Ферари, сеедно, модел со нафтена печка (дизел нагалено :))
Се разбира, секој си има различен вкус. Јас на пр. Ферари го сфаќам како спортско возило, бескомпромисно, ниско, легнато на патот, купе, или спајдер...се друго, освен тоа, а да го носи знакот на Ферари...не ми прави мерак. Ама пазарот вика друго...
БМВ го сфаќам како спортска марка, која произведува лимузини и купеа...
Х6 е спомнат...моделот 6 има спортска ДНК како купе. 3 и 5 се лимузини...
Онаа Х серија никогаш не би ја купил. Не сакам СУВ, или како ли веќе ги викаат...
6 купе е одлична! Иако многумина имаат замерки на дизајнот на задниот дел...
Заклучокот од сето ова би бил дека веќе ја нема онаа романтика кај возилата...дојде време кога се е глобализирано, и секој произведува се. т.е. се она што се бара на пазарот.
Околу тоа...толку!
Сега, да се осврнам и на она другото кое некако се провејува по темава...
Гледам дека вчерашниве деца, а и немора да се баш деца, плукаат по се она што е историја на автомобилизмот на овие простори.
Налет тоа, има еден поголем проблем...
Тоа е помодарството кое ни го носи денешното време.
Факт е дека се возат на пр. Х6 или слични спомнати возила, 90% од кои се купени од некои новопечени богаташи, или им се купени на некои татини синчиња, од чист курназлак, во стилот „да бидам виден, јас имам многу пари, мал кур и возам бесна кола“.
Е сега, во таква ситуација, веќе подолго време, марките на возила, оние како БМВ, Мерцедес, Ауди и сл. се вулгаризирани до максимум и станаа врв на селачењето, турбо-фолк културата и простотилакот.
Секоја чест на исклучоците кои ја купуваат марката заради неа самата, заради уживање во неа. Ги има и такви, секако...ама кај нас се малку...
Кола за да бидеш виден...хмммм...и?
Спомна некој дека се е во парите...имаш кола, имаш јака пичка...
БЕДНО...
Парата е ебиветар категорија. Таа е само средство за лагоден живот. Животот е составен од ситните задоволства кои најчесто одат бесплатно. Тие ја исполнуваат душата.
Но, секој со својот крст.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ми се допаѓа изгледов на ферариво и би сакал да ги имам во гаража :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom