Ferrari Enzo во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата 10101
  • Време на започнување Време на започнување
да да и тоа баш на рекорд,ако беше ова стварно сите ќе ја видевме

и за крај, јас во моите средношколски денови до "коњчето"
gokisoferarigu4.jpg

едит- ова мислам беше ф430 -))

Ова е 360 Модена.
Кољо кај Точкест во маало има Мурчиелаго,Ескалејд,Мустанг од новите,Корвета Z06,Заради тоа 599 GTB Fiorano ке се слупав во ограда за малце.Ме претекна пред Лукоил бензинската...Тие таблици се од лихтенштајн или луксембург така нешто беше нели? Бентлито Континетал е на Леов од Велес тој со бојлерите,а син му има Ф430 и фамозна приказна дека на Окта бензиската му лупнале дизел:tapp:
Едит- и газдата на томче софка има Lotus Exige

Не знам колку си запознаен, ама треба да имаш две други ферарија, специфицирано е и кои, само неам информација сеа, за да можеш Енцо да земеш. ;)

На Ферари Ензо правото име му е Ferarri F60. А за да можеш да го купиш треба да ги имаш претходните F40 и F50.И плус треба да им се свиѓаш на лугето во Маринело.Ама како што кажа Серпико секогаш има некој што ќе сака да го шитне неговото...

иам слуснато за тој кољо дека имал ферари,ламборгини,корвети 2-3,и многу други коли и дека има едно 20 мотори цбр,р1 и незнам со се не друго само кај е тоа во маџари?
а за други знам балкан браката имаат 2 ферарија и неколку мерцедеси,бентлито тоа сум го видел а сеа пред некој ден пред гтц видов едно црно бентли континентал гт еден млад децко го возеше појма неам кој е

lele kolku gi sakam ovie koli edno Ferari f 430 kako ke mi stoi crveno auuuu me zdobole glava! a sumgo videla ova crvenovo ferari nekolku pati niz skopje mnogu e ubavo, uste treba da go povozam ali koj bi mi dal barem edno krukce, aj sea ako idam na apsolventska ima moznost vo Monte Karlo da ja vozis patekata na Formula 1 so ferari marinelo za 100 evra mislam, abe ako ne vozam pa jas K....... :) ovaj Rossonerka da ne se vikam:pos2:

212rg6.jpg

Налетав на ова на нет :):helou:
сакате да дознаете како е тоа монтажа?
симнете ја сликата на вашиот компјутер и зголемете ја така што ќе видите дека од самото стакло се рефлектираат облакодери а не дрвјата што се на рекорд :tapp:

Јебо те ја. Стварно има 599 во Скопје?!:vozbud: !? Ако некој ден го снема немојте да ме издавате.

Пас матер.....си фантазирам дека ќе купам еден ден 599, ама црвено нормално а не вакво бордо црвено.

Абе не отварајте луѓе вакви теми некој срцето ќе го фати само шо ќе го прочита наслово на темата :):):):)

АБе зар не ја гледате сенката на колата :?
Монтажа 100% од искуство :)

sea jas naredno ke montiram spej ship vo skopje po ulicite ebate

леле апла монтажаа.се приметува прво различната светлина,а да не збориме за другото

Кој бил талентот што ја напраил оваа лоша монтажа :lud: ? Барем да се помачел малце а не вака... светлото е за нигде (доаѓа од зградата), сенката на колата е катастрофа, на стаклата се гледа сосема друга околина а за позицијата да не праам муабет!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom