Ferrari Enzo во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата 10101
  • Време на започнување Време на започнување
Чоџук ташак да видиш Енцо во Скопје.Не е толку недостапно, ако се има кеш. Отворете Ибеј, спремете 700-800.000 евра и ваше е :smir:

Не знам колку си запознаен, ама треба да имаш две други ферарија, специфицирано е и кои, само неам информација сеа, за да можеш Енцо да земеш. ;)

Не знам колку си запознаен, ама треба да имаш две други ферарија, специфицирано е и кои, само неам информација сеа, за да можеш Енцо да земеш. ;)

Незнам колку си запознаен со два поими:

1. Maркетинг
2. Пари

Отвори Ибеј

И сега.......Канта или?

Ја преместив во Чек Дис Аут.

Ја преместив во Чек Дис Аут.
Лет ит би, лет ит би Ферари Ензо ин Скопје Сити:pos::pos: Серпико ај кажи каква кола сакаш и на која локација во Скопје да ја возиш и да му пратиме на бачково да ти направи слика:wink:

Сакааам.... сакааам.... Форд Тандербрд, во Припор :pipi:

Moже и Дијана на Водно.

пеерчиња, нишо чудно ако видиме енцо. со ацит коа пичевме моторчиња видовме ламнорџини гаљардо, со ѕоне видовме ferrari f430, има тон ескалејди, и еден црн со добри неонки(преливни), еден кремаст со никловани бандаши и уше еден бел со спинери. бентлито нон стоп е пред сетнет и така -))
аим слики од некои, сакате аплоуд? не се монтажи -))

пеерчиња, нишо чудно ако видиме енцо. со ацит коа пичевме моторчиња видовме ламнорџини гаљардо, со ѕоне видовме ferrari f430, има тон ескалејди, и еден црн со добри неонки(преливни), еден кремаст со никловани бандаши и уше еден бел со спинери. бентлито нон стоп е пред сетнет и така -))
аим слики од некои, сакате аплоуд? не се монтажи -))

Колава е крива за семените текучини кои ги продуцирам по цел Народен Фронт кога се прибирам накај дома.... :pipi:

Давај слики.

Кој е паметниот што ја праел монтажава....премногу е очигледна:pos::pos:

вака сеа, не било f430 :S туку 599 :vozbud:
еве го:
p1040707zo4.jpg

p1040708rb9.jpg

p1040711jf4.jpg

а позади него, стои бентлито, но за жал на семето на серпико, неам слики. :( ајд следечи пут.

еве ламборџини мурчиелаго -))
pic0005of0.jpg

па ферари 430 спајдер
pic0006pf3.jpg

и ескалејд, сликани се едно по друго кај јбт, поточно спроти спорт лајф -))
pic0003lz0.jpg

и за крај, јас во моите средношколски денови до "коњчето"
gokisoferarigu4.jpg

едит- ова мислам беше ф430 -))

Toa Ferarito gore e na Balkan Brothers :)
Zastapnicite na Johnnie Walker vo Makedonija :)
Mislam deka i Lambordzinito e nivno. Site so registracija FL se nivni.

pic0005of0.jpg

Oва и уште еден Крајслер и една Корвета од старите и една 2007ца се на Кољо Американецот од Аутопатот кај мене:pos:....ај кога ќе отвори тоа гаражата ќе сликам

pic0005of0.jpg

Oва и уште еден Крајслер и една Корвета од старите и една 2007ца се на Кољо Американецот од Аутопатот кај мене:pos:....ај кога ќе отвори тоа гаражата ќе сликам

А мерџото,а фордот,а ескалејдот а уште едното ламбурџини...3 корвети се не 2...2 се исти една разчична и уште 8-10 мотори...таа гаража треба да се слика стварно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom