Ferrari Enzo во Скопје!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
да да и тоа баш на рекорд,ако беше ова стварно сите ќе ја видевме

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
и за крај, јас во моите средношколски денови до "коњчето"

едит- ова мислам беше ф430 -))
Ова е 360 Модена.
Кољо кај Точкест во маало има Мурчиелаго,Ескалејд,Мустанг од новите,Корвета Z06,Заради тоа 599 GTB Fiorano ке се слупав во ограда за малце.Ме претекна пред Лукоил бензинската...Тие таблици се од лихтенштајн или луксембург така нешто беше нели? Бентлито Континетал е на Леов од Велес тој со бојлерите,а син му има Ф430 и фамозна приказна дека на Окта бензиската му лупнале дизел:tapp:
Едит- и газдата на томче софка има Lotus Exige

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Не знам колку си запознаен, ама треба да имаш две други ферарија, специфицирано е и кои, само неам информација сеа, за да можеш Енцо да земеш. ;)
На Ферари Ензо правото име му е Ferarri F60. А за да можеш да го купиш треба да ги имаш претходните F40 и F50.И плус треба да им се свиѓаш на лугето во Маринело.Ама како што кажа Серпико секогаш има некој што ќе сака да го шитне неговото...

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
иам слуснато за тој кољо дека имал ферари,ламборгини,корвети 2-3,и многу други коли и дека има едно 20 мотори цбр,р1 и незнам со се не друго само кај е тоа во маџари?
а за други знам балкан браката имаат 2 ферарија и неколку мерцедеси,бентлито тоа сум го видел а сеа пред некој ден пред гтц видов едно црно бентли континентал гт еден млад децко го возеше појма неам кој е

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
lele kolku gi sakam ovie koli edno Ferari f 430 kako ke mi stoi crveno auuuu me zdobole glava! a sumgo videla ova crvenovo ferari nekolku pati niz skopje mnogu e ubavo, uste treba da go povozam ali koj bi mi dal barem edno krukce, aj sea ako idam na apsolventska ima moznost vo Monte Karlo da ja vozis patekata na Formula 1 so ferari marinelo za 100 evra mislam, abe ako ne vozam pa jas K....... :) ovaj Rossonerka da ne se vikam:pos2:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21

Налетав на ова на нет :):helou:
сакате да дознаете како е тоа монтажа?
симнете ја сликата на вашиот компјутер и зголемете ја така што ќе видите дека од самото стакло се рефлектираат облакодери а не дрвјата што се на рекорд :tapp:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Јебо те ја. Стварно има 599 во Скопје?!:vozbud: !? Ако некој ден го снема немојте да ме издавате.

Пас матер.....си фантазирам дека ќе купам еден ден 599, ама црвено нормално а не вакво бордо црвено.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Абе не отварајте луѓе вакви теми некој срцето ќе го фати само шо ќе го прочита наслово на темата :):):):)

filip_247

сељак...
Член од
30 септември 2007
Мислења
0
Поени од реакции
6
АБе зар не ја гледате сенката на колата :?
Монтажа 100% од искуство :)

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
sea jas naredno ke montiram spej ship vo skopje po ulicite ebate

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
леле апла монтажаа.се приметува прво различната светлина,а да не збориме за другото

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Кој бил талентот што ја напраил оваа лоша монтажа :lud: ? Барем да се помачел малце а не вака... светлото е за нигде (доаѓа од зградата), сенката на колата е катастрофа, на стаклата се гледа сосема друга околина а за позицијата да не праам муабет!

Kajgana Shop

На врв Bottom