Феноменот на екстремно долги врски

Среќен сум шо ни 5% дури и тука на форумов не размислуваат како тебе.
Незнаеш како размислувам. А зошто те прави среќен како размислуваат други луѓе? Битно е што правиш ти како живот живееш како се чуствуваш. Другите се небитни.

Најди жена на 28 ожени се, имај швалерка, карај се по дома, собери 2-3 деца, купи стан и кола, работи од 8-16 до 64 години оди на одмор 2 пати годишно со цела фамилија некаде поблиску, гледај фудбал, гледај коли, збори колку горд македонец си, следи кјуанон воук и трамп, пи ракија и пиво, збори што би направил ти кога би бил премиер и тренер за реал мадрид...јади кебапи, хамбургер, печење, пуши цигари, клади се на утакмици, збори како знаеш да направиш преку ноќ илјадници евра, купувај станови, играј игри, бистри политика и после 64 гледај што прават децата и внуците и командај.
Seoski tyler durden

Коа ке ми кажат долга врска од 16, да земеш еден стап да им удриш, уште се недоразвиени, не знаат половите органи за што им се, зад себе немаат нит животно нит работно искуство, ќор денар немаат, долги врски тераат, мери им паметот. И нормално, или рано ќе склепаат дете па очи нејкат да си видат али тераат за дете, или тие посреќните, не склепале дете и раскинале, сосем нормално.

А во другата насока, еве си 30тина, си фаќаш партнер и си пичите, добро ви е, и освен малку заостанатиот македонски код, бракот нит зима нит дава во однос на врската. Коа ќе ми кажат пред Бога, абе луѓе, вие не мора да идете во измислен храм за да дадете збор пред Бога, ја не сум верник ама и јас знам дека (ако верував) Бог е насекаде, не живее во храмот ако не ви е јасно, значи не е многу важно да треба некој што учел теологија да ве скубе со пари у некој измислен божји дом да имате божја врска, ако е со љубов, позитива и ќеиф, сметајте си ја врската за божја.

Коа ке ми кажат долга врска од 16, да земеш еден стап да им удриш, уште се недоразвиени, не знаат половите органи за што им се, зад себе немаат нит животно нит работно искуство, ќор денар немаат, долги врски тераат, мери им паметот. И нормално, или рано ќе склепаат дете па очи нејкат да си видат али тераат за дете, или тие посреќните, не склепале дете и раскинале, сосем нормално.

А во другата насока, еве си 30тина, си фаќаш партнер и си пичите, добро ви е, и освен малку заостанатиот македонски код, бракот нит зима нит дава во однос на врската. Коа ќе ми кажат пред Бога, абе луѓе, вие не мора да идете во измислен храм за да дадете збор пред Бога, ја не сум верник ама и јас знам дека (ако верував) Бог е насекаде, не живее во храмот ако не ви е јасно, значи не е многу важно да треба некој што учел теологија да ве скубе со пари у некој измислен божји дом да имате божја врска, ако е со љубов, позитива и ќеиф, сметајте си ја врската за божја.
Легално е мала разликата помеѓу брак и заедничко живеење. Плус има развод. Слично е во брак или во врска.

...маченце, ти и таа не располагате со мозокот, може да наредиш на раката да ти даде чаша вода или ногата да ти удри топка, ама мозокот не можеш да го управуваш кога тој ќе ги дисбалансира тие неуротрансмитери во мозокот и не само што може да се исексаш, туку да истата да биде некоја за никаде, каде каде полоша од сопругата, исто важи и за неа,
така да немој, немојте да бидете толку сигурни, терајте си во слога и љубов, ама не коментирајте за иднина... никако, а тоа кога било кој е во опасност најчеста здравствена животно загрозувачка состојба сите си помагаат тоа е веќе друга приказна за хуманост, совесност и должност тука не се прави муабет, душа ќе се даде во моментот, тоа е сосема друга ситуација!

...и за ова бев сведок, кога токму таков здрав згоден мушки егземплар во бош муабет не знам зошто токму таква реченица искажа како ти што напиша сега,

...по Х време ми се исповеда, не дека сакал, туку морал некому да каже, го гушело, па нашол мене да ме оптоварува :facepalm:

...не ми кажувај, офффф ајде ајде кажи, штом си почнал, ми вика „собрани мушко друштво расположени на Х место во Х време, поднапиени до одредена мера, да меѓу нив се знаело еден малку настран во тој шупак правец, као „кој не пробал да не зборува“ и као на шала, „дај да пробаме“ и као „ај да пробате“ и као овој што се исповедувал не сакал во моментот, „а бе ај бегајте педеришта низаедни“, па го натерале некако, „а бе заебанции да се насмееме“... и ?

...демек само „малку“ пробал и веднаш побегнал!... и?
па добро бе сфати го тоа како заебанции, глупирање, поднапиени, ете никој не е повреден, навреден, не се дознало што си се засекирал па ти толку, па и мене ми се лепат женски, а јас на заебанција им велам „да бев мушко све ќе ве наредев“, шала бе, немај гајле нека не ти тежи тоа,
...да ДА ДА, бијонс, све си во право, ама едно не знаеш?
- Што тоа не знам?
- Пааа, тоа дека ми се допадна!

:несвест:

Тој ликот веројатно бил бисесуалец одамна, не може тоа така некој да го убеди да проба ако е хетеро, едноставно хидрауликата не работи при поглед на машки гениталии, невозможно е.
Па наместо да излезе од клозет како што е ред тој се криел и се правел стрејт и одненадеж се креснал у шупак.

Малце има психопати ?
Психопати врие меѓу машкиот род.
Отвори вести, шти ќе прочиташ, мажи силувале, мажи тепале, убивале, краделе.
Некој член рече дека жените биле дефект родени, па да му кажам дека подефект од машкиот род не постои.
Долги врски се само поради мажите кои тешко се одлучуваат да ја побараат партнерката за жена, а време си тече, нив мува не ги лази.

Психопати врие меѓу машкиот род.
Отвори вести, шти ќе прочиташ, мажи силувале, мажи тепале, убивале, краделе.
Некој член рече дека жените биле дефект родени, па да му кажам дека подефект од машкиот род не постои.
Долги врски се само поради мажите кои тешко се одлучуваат да ја побараат партнерката за жена, а време си тече, нив мува не ги лази.
Pa neka go pobara ona nego ako ne.

Pa neka go pobara ona nego ako ne.
Се уште женскиве немаат "муда" да го направат тој чекор, па затоа чекич по глава ги удира и се влечкаат со години...едино ако у меѓувреме не останат непланирано бремени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom