Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се свиѓа како новорусинкава најдесно, стручно ја држи пушката. Одма се глеа дека е борец, а не кукла што ја земале за сликање.
Ми се свиѓа како новорусинкава најдесно, стручно ја држи пушката. Одма се глеа дека е борец, а не кукла што ја земале за сликање.
(а ако е стварно борец, тешко нив)
Да, се сложувам дека тој НАТО начин е бољи. Не можам слика да најдам за другиов источно-блоковски начин, ама најблиску е до ова:Во оваа положба најлесно се држи пушка, а ти би требало да го знаеш тоа![]()
Што сакаш да кажеш, дека жената сака мажи со фашистички размислувања?
Епа види вака, феминизмот налага жената да ги отфрли сите работи кои ја прават жена, и да глуми нешто што не е.Како успеа да дојдеш до овој заклучок?![]()
Епа види вака, феминизмот налага жената да ги отфрли сите работи кои ја прават жена, и да глуми нешто што не е.
Феминистите ги мразат мажите и фашизмот, па од тука заклучокот дека нормалните жени се спротивно од феминистите,
сакаат мажи, по можност да се со фашистички размислувања.
?
И кога ќе видиш, така е.
Јас не сум сретнал жена што сака нејзиниот маж сака да е бета-мажјак,
баш напротив.
Едно е теорија, а друго пракса.Дефиницијава за феминизам врска ти нема, пробуричкај низ интернетов, срамота е.
Едно е теорија, а друго пракса.
Без гајле, многу од модерниве "феминистки" се освестуваат за глупостите во кои што учествувале. Лека полека се движат кон центар наместо крајно лево или едноставно ја напуштаат политиката и идеологијата комплетно и се фокусираат на себе си. Мислам дека феноменов прикладно си го носи називот red pilling.
Движењето кон центарот е за тебе освестување?
Не може да е феминистка и да е крајно лево. Феминистките, меѓу другото, се борат и за жени во политиката и на високи позиции. Феминистка може и десничар да биде.