Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Двата случаи се екстремни, тешко разбирливи за здраворазумен човек и општествено неприфатливи. Но, зошто сите молчат за Корнел?

Attachments

• orca-image-422365650.jpeg.jpeg
    orca-image-422365650.jpeg.jpeg
    60 KB · Прегледи: 18
Двата случаи се екстремни, тешко разбирливи за здраворазумен човек и општествено неприфатливи. Но, зошто сите молчат за Корнел?
Имаше multiple homicide во Корнел?

Имаше групно силување. Можеби сметаш дека тоа е во ред, не знам.
Групно силување е исто како 3 убиства? Стварно тоа сакаш да ми го кажиш?

Ај да ги видам тие што ги бранат силувачите, ако се докажи дека било вистина вака на слики.

1790631122081.png

Групно силување е исто како 3 убиства? Стварно тоа сакаш да ми го кажиш?

Ај да ги видам тие што ги бранат силувачите, ако се докажи дека било вистина вака на слики.

Прегледај го приврзокот 488158
Не е исто, но казната за Кленси ќе биде или доживотен затвор или лудница. ,,Казната" за силувачите од Корнел е да напишат есеј. Мислам дека ќе се согласиме дека случајот од Корнел не треба да се игнорира. Освен ако го оправдуваш силувањето.

Не е исто, но казната за Кленси ќе биде или доживотен затвор или лудница. ,,Казната" за силувачите од Корнел е да напишат есеј. Мислам дека ќе се согласиме дека случајот од Корнел не треба да се игнорира. Освен ако го оправдуваш силувањето.
Силувачите треба да се во затвор.

Кленси треба да виси на бесилка.

74 удари со камшик пресудил иранскиот муџахединиски суд на некоја пејачка. Причина? Не била забулена.

Уште се помалото зло од Израел, ама нема да ми падне ни капка солза ако меѓусебно се истребат.

74 удари со камшик пресудил иранскиот муџахединиски суд на некоја пејачка. Причина? Не била забулена.

Уште се помалото зло од Израел, ама нема да ми падне ни капка солза ако меѓусебно се истребат.
Кај нас на настаните се гледа навивачки. Така се губи објективноста. Демек Ајтолахот и исламскиот режим се борат против клетите евреи. А во стварност и едните и другите владеат преку насилство и пропаганда. Со таа разлика шо израелците не се сурови спрема својот народ.

Страшно е ова што го читам по балканов за психопатката што си ги уби децата. Уште хормоните биле криви не требало у затвор во лудница требало да оди. Па уште исто било а затвор а лудница. Сите така што размислуваат треба се психички проверат. По таа логика секој Убиец што постои треба да иде во лудница а не затвор. Пошто секој убиец секад не е добар во главата. Страшно со какви луѓе делиме воздух.

Back
На врв Bottom