Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:

Прегледај го приврзокот 488569

Овој изродот живеел во Германија, изгледа пробува човек да стане, ама како изгледа, во обратна насока тргнал. Е со вакви генетски отпадоци јас делам воздух тука. Ќе си рече човек дека Германките се забегани и одлепени и отруени од вирусот, ама гледам и нашите ги фаќа.
Лесна дијагноза: Hysteria libidinosa илимити по наше кажано акутен неебитис.

Овој изродот живеел во Германија, изгледа пробува човек да стане, ама како изгледа, во обратна насока тргнал. Е со вакви генетски отпадоци јас делам воздух тука. Ќе си рече човек дека Германките се забегани и одлепени и отруени од вирусот, ама гледам и нашите ги фаќа.
А што, демек на отворен или полуотворен простор не можат да го прават она што го прават во затворен простор!? Собрала и купче лајкчиња. Соу кјут.

Многу фрустрирани жени има на тој форум, овдешните ни се (по)нормални. Нека земе да се омажи, деца да роди, да ја насочи своја љубов кон некого. Дома да среди, да исчисти, да замеси. Домот да свети. Па после, ако и остане време, со дозвола од сопругот, нека седи по форуми и нека си бистри политика. Дури мора, сопругот, да и прави и контрола на содржината која ќе ја напише, нема потреба она многу да мисли, затоа што ги гледаме плодовите од нејзините длабоки мудрости. Правото е чиста логика, а во нејзината мудрост има огромна логичка дупка која резултира со правен пропуст.

Таквите имаат посебно место во мојата душа, затоа што се палат и на најмалата искра. :love:

Ова изгледа како женска верзија од @Johnny B, можеби треба да ги споиме. :sneaky:

А зошто да им биде забрането? Во кој контекст е кажано ова уствари?

Ова изгледа како женска верзија од @Johnny B, можеби треба да ги споиме. :sneaky:

1000022084.gif

Зошто да се согласам со еден од најголемите пропалитети во државава, оставен од сите жени?
Нормална оправдано не сака ваков за маж.
Без разлика кој е човекот, што е грешно во напишаново?

Зошто да се согласам со еден од најголемите пропалитети во државава, оставен од сите жени?
А со ова се согласуваш?
Патем ова не потекнува од Игор Џамбазов

1000022086.jpg

А зошто да им биде забрането? Во кој контекст е кажано ова уствари?

Најверојатно е само како мислење напишано, без контекст. Мислиш дека ова суштество знае што значи контекст? Настрана тоа што пишала, ама колку членки ѝ го лајкнале постот, тоа е уште пострашно.
Автоматски споено мислење:

Не сте сиромашни, грешно сте омажени :ROFLMAO:

Ме претрка за ова, со вицот за на пазар. Претпоставувам го знаеш :ROFLMAO:

А онаа пак планинарката Илина Арсова што беше во врска со дотичниот наш актер од постерот кој го јас прикачив на оваа тема, таа дотичната да не е нешто подобра од Џамбазов?
Дотичната светот не ја држи а не пак еден маж како споменатиот Џамбазов.
Нив ги сметав за пар кој може да успее да одржи стабилна врска, баш ми изгледаа како стабилен пар, не дека очекував дека ќе имаат нивно заедничко дете или дека ќе посвојат дете, ама очекував дека ќе бидат заедно до крајот на нивните животи.
ДА, двајцата имаа голема разлика во годините од скоро 20 години им е разликата во годините, ама нели уметниците често имаат партнери со големи разлики во годините.
Ама се случи распад на врската, мислам дека таа дотичната го остави Џамбазов и отиде во странство, во САД отиде на докторски студии. А ете сега е во Словенија. Место не ја држи.
Таа уметничката, сликарка и планинарка за време на корона карантинот одеше кај Џамбазов во неговата куќа на Дојранско езеро и си уживаше таму на езерото, а после завршување на короната го остави како пес. Да имаше Игорчето повеќе парички може ќе беше поинаку.
Мизерија од жена.

Моментално дотичната Илина Арсова престојува во Марибор, Словенија, слика некои слики, и изучува настава по Словенечки јазик.
Заедно сме во таа ,, онлајн '' групата за наставата па ете затоа од прва рака информација за дотичната.
Професорката денес ја праша дали го има искачено врвот Триглав во Словенија, а дотичната одговори дека се уште го нема искачувано Триглав.

А онаа пак планинарката Илина Арсова што беше во врска со дотичниот наш актер од постерот кој го јас прикачив на оваа тема, таа дотичната да не е нешто подобра од Џамбазов?
Дотичната светот не ја држи а не пак еден маж како споменатиот Џамбазов.
Нив ги сметав за пар кој може да успее да одржи стабилна врска, баш ми изгледаа како стабилен пар, не дека очекував дека ќе имаат нивно заедничко дете или дека ќе посвојат дете, ама очекував дека ќе бидат заедно до крајот на нивните животи.
ДА, двајцата имаа голема разлика во годините од скоро 20 години им е разликата во годините, ама нели уметниците често имаат партнери со големи разлики во годините.
Ама се случи распад на врската, мислам дека таа дотичната го остави Џамбазов и отиде во странство, во САД отиде на докторски студии. А ете сега е во Словенија. Место не ја држи.
Таа уметничката, сликарка и планинарка за време на корона карантинот одеше кај Џамбазов во неговата куќа на Дојранско езеро и си уживаше таму на езерото, а после завршување на короната го остави како пес. Да имаше Игорчето повеќе парички може ќе беше поинаку.
Мизерија од жена.

Моментално дотичната Илина Арсова престојува во Марибор, Словенија, слика некои слики, и изучува настава по Словенечки јазик.
Заедно сме во таа ,, онлајн '' групата за наставата па ете затоа од прва рака информација за дотичната.
Професорката денес ја праша дали го има искачено врвот Триглав во Словенија, а дотичната одговори дека се уште го нема искачувано Триглав.
Бетер од баба пред капија си.

Back
На врв Bottom