Византиецот на апарати после предлогов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Византиецот на апарати после предлогов.
Лесна дијагноза: Hysteria libidinosa илимити по наше кажано акутен неебитис.Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:
Прегледај го приврзокот 488569
Овој изродот живеел во Германија, изгледа пробува човек да стане, ама како изгледа, во обратна насока тргнал. Е со вакви генетски отпадоци јас делам воздух тука. Ќе си рече човек дека Германките се забегани и одлепени и отруени од вирусот, ама гледам и нашите ги фаќа.
А што, демек на отворен или полуотворен простор не можат да го прават она што го прават во затворен простор!? Собрала и купче лајкчиња. Соу кјут.Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:
Овој изродот живеел во Германија, изгледа пробува човек да стане, ама како изгледа, во обратна насока тргнал. Е со вакви генетски отпадоци јас делам воздух тука. Ќе си рече човек дека Германките се забегани и одлепени и отруени од вирусот, ама гледам и нашите ги фаќа.

Ова изгледа како женска верзија од @Johnny B, можеби треба да ги споиме.Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:

А зошто да им биде забрането? Во кој контекст е кажано ова уствари?Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:
Ова ми го прати пријателка што го чита феминацистичкиот форум:
Ова изгледа како женска верзија од @Johnny B, можеби треба да ги споиме.![]()

Зошто да се согласам со еден од најголемите пропалитети во државава, оставен од сите жени?
Без разлика кој е човекот, што е грешно во напишаново?Зошто да се согласам со еден од најголемите пропалитети во државава, оставен од сите жени?
Нормална оправдано не сака ваков за маж.
А зошто да им биде забрането? Во кој контекст е кажано ова уствари?
Не сте сиромашни, грешно сте омажени![]()

Ja sve bi besel, i Klensi i siluvacite.. bi gi derel na živoСилувачите треба да се во затвор.
Кленси треба да виси на бесилка.
Зошто да се согласам со еден од најголемите пропалитети во државава, оставен од сите жени?
Нормална оправдано не сака ваков за маж.
Бетер од баба пред капија си.А онаа пак планинарката Илина Арсова што беше во врска со дотичниот наш актер од постерот кој го јас прикачив на оваа тема, таа дотичната да не е нешто подобра од Џамбазов?
Дотичната светот не ја држи а не пак еден маж како споменатиот Џамбазов.
Нив ги сметав за пар кој може да успее да одржи стабилна врска, баш ми изгледаа како стабилен пар, не дека очекував дека ќе имаат нивно заедничко дете или дека ќе посвојат дете, ама очекував дека ќе бидат заедно до крајот на нивните животи.
ДА, двајцата имаа голема разлика во годините од скоро 20 години им е разликата во годините, ама нели уметниците често имаат партнери со големи разлики во годините.
Ама се случи распад на врската, мислам дека таа дотичната го остави Џамбазов и отиде во странство, во САД отиде на докторски студии. А ете сега е во Словенија. Место не ја држи.
Таа уметничката, сликарка и планинарка за време на корона карантинот одеше кај Џамбазов во неговата куќа на Дојранско езеро и си уживаше таму на езерото, а после завршување на короната го остави како пес. Да имаше Игорчето повеќе парички може ќе беше поинаку.
Мизерија од жена.
Моментално дотичната Илина Арсова престојува во Марибор, Словенија, слика некои слики, и изучува настава по Словенечки јазик.
Заедно сме во таа ,, онлајн '' групата за наставата па ете затоа од прва рака информација за дотичната.
Професорката денес ја праша дали го има искачено врвот Триглав во Словенија, а дотичната одговори дека се уште го нема искачувано Триглав.