- Член од
- 24 јули 2025
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше multiple homicide во Корнел?Двата случаи се екстремни, тешко разбирливи за здраворазумен човек и општествено неприфатливи. Но, зошто сите молчат за Корнел?
Имаше групно силување. Можеби сметаш дека тоа е во ред, не знам.Имаше multiple homicide во Корнел?
Не е исто, но казната за Кленси ќе биде или доживотен затвор или лудница. ,,Казната" за силувачите од Корнел е да напишат есеј. Мислам дека ќе се согласиме дека случајот од Корнел не треба да се игнорира. Освен ако го оправдуваш силувањето.Групно силување е исто како 3 убиства? Стварно тоа сакаш да ми го кажиш?
Ај да ги видам тие што ги бранат силувачите, ако се докажи дека било вистина вака на слики.
Прегледај го приврзокот 488158
Силувачите треба да се во затвор.Не е исто, но казната за Кленси ќе биде или доживотен затвор или лудница. ,,Казната" за силувачите од Корнел е да напишат есеј. Мислам дека ќе се согласиме дека случајот од Корнел не треба да се игнорира. Освен ако го оправдуваш силувањето.
Кај нас на настаните се гледа навивачки. Така се губи објективноста. Демек Ајтолахот и исламскиот режим се борат против клетите евреи. А во стварност и едните и другите владеат преку насилство и пропаганда. Со таа разлика шо израелците не се сурови спрема својот народ.74 удари со камшик пресудил иранскиот муџахединиски суд на некоја пејачка. Причина? Не била забулена.
Уште се помалото зло од Израел, ама нема да ми падне ни капка солза ако меѓусебно се истребат.