Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Тебе можда ништо, ама замисли си го феминистката @YoucancallmeV виолетово офарбан. :)
Рон даде идеја, ко што сум плавичок, можам ко Вуди харелсон у енгр менаџмент коса да пуштам и да се облечам ко жена.
Многу ќе сум убав:
1789198269372.png
Но мислам црвен кармин нема да ми стои, ама дур човек не проба не знае.

Рон даде идеја, ко што сум плавичок, можам ко Вуди харелсон у енгр менаџмент коса да пуштам и да се облечам ко жена.
Многу ќе сум убав:
Прегледај го приврзокот 487031
Но мислам црвен кармин нема да ми стои, ама дур човек не проба не знае.
Многу е јако кога имам една слика у глава формирано за некој, и после излегува спротивно од тоа.

Значи и ти си од белата раса :D
Може сме брат и сестра.
И ќе ти стои црвен кармин, убаво одговора со плава коса.

Многу е јако кога имам една слика у глава формирано за некој, и после излегува спротивно од тоа.

Значи и ти си од белата раса :D
Може сме брат и сестра.
И ќе ти стои црвен кармин, убаво одговора со плава коса.
Другаров од Америка вика ти си најбелиот белец што сум го видел у живо :D

Другаров од Америка вика ти си најбелиот белец што сум го видел у живо :D
И ја имам во фамилија такви најбели белци, хахахаха. И портокалови и плави. И замисли кога беше у Америка на работа, му се погоди црнкиња да му биде шеф, и му праеше тортура. :D

Не може да ги смисли. И строго на плажа се иде после 18ч или до 10 сабајле. Проблем е.

И ја имам во фамилија такви најбели белци, хахахаха. И портокалови и плави. И замисли кога беше у Америка на работа, му се погоди црнкиња да му биде шеф, и му праеше тортура. :D

Не може да ги смисли. И строго на плажа се иде после 18ч или до 10 сабајле. Проблем е.
Да, јбг расизам има, ама сега е обратен и е прифатен. А плажа да, затоа сум ко вампир после 10, само под сенка, со фул облека и 50 фактор. Сум го јадел на горење до посинување на кожа...

Аа па тогаш ќе ти иде виолетова фарбана коса :)
Тоа ок, јас сум правел експерименти со косата, малку не ми е возраста веќе за тоа. Но во ова ново време повеќе ме плаши што ќе биде ако имам виолетова коса и треба да врзам врвки на улица. Подобро да носам патики на лепенка ако се офарбам виолетов :D

Да, јбг расизам има, ама сега е обратен и е прифатен. А плажа да, затоа сум ко вампир после 10, само под сенка, со фул облека и 50 фактор. Сум го јадел на горење до посинување на кожа...
Јас имам двајца црвенокоси во фамилија, плус се доле во Аус.
Со костими се капат во море, па и овде кога ќе дојдат.
Јас исто не се сончам, скоро па ич.

Ја од дома излегувам со фактор 50 ка на мене, па на плажа се капам, и пред секое капење обавезно ставам 50ка. И седам под сенка нон стоп. И пак добивам бледо црвена боја.

Мене па ми пререкуваат, на море дојде сонце не те виде.
Затоа си најдов место кај што има бања покрај брегот. Ем бањат, ем немаш гајле од горење.
Тие што го немаат овој проблем и не можат да сфатат.
Ојдовме многу офтоп.

Мене па ми пререкуваат, на море дојде сонце не те виде.
Затоа си најдов место кај што има бања покрај брегот. Ем бањат, ем немаш гајле од горење.
Тие што го немаат овој проблем и не можат да сфатат.
Ојдовме многу офтоп.
Нема лошо, нека бришат, според мене топикот во последно време стана премногу хард кор за мој вкус, малку да олабавиме мозок.

Duri da fatam kora, se pripazvam kolku tolku. Posle ko ke mu se optegnam, kako guster po cel den na sonce. Mislam deka ko ke vlegvam vo voda deluvam kako ko ke se kali celikot :D

Duri da fatam kora, se pripazvam kolku tolku. Posle ko ke mu se optegnam, kako guster po cel den na sonce. Mislam deka ko ke vlegvam vo voda deluvam kako ko ke se kali celikot :D

Ако го направам тоа, отидов на интезнивна за 3 степен изгореници.

Ако го направам тоа, отидов на интезнивна за 3 степен изгореници.
Znaci mnogu bitno e kora da fatis, malce od malce boja so se veli. Posle so sakas praj. Ne deka jas sum so temen ten pa nemam gajle.
Den dva pripazvanje, posle na najako se cvrcis ko djimirinka :D

Back
На врв Bottom