Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ќе ме натерате и мене да дојдам во фудбал и да се расправам со сите.

Forza Milan.
И бијонс земи ја и рат до истребљење да му напрајме на мажињата :pos:

Normalno deka se krsti ko ke mu tekni koj kreira nalog i za so. I jas bi se krstel, ne pak Ai to :facepalm:
Ili slikovito da ti objasnam posto ne zracis so kojznae kakva bistrina. Imas vrven It tehnicar pred tebe so mozi da ti napravi cuda, a nekoja ko tebe go zamara da mu otvori meil.
Прво и основно пишиш латиница а не кирилица, то ти е најголема правописна грешка.
Второ, Аи кратенката се пишува ВИ на Македонски ( вештачка интелигенција).
Ти фали и цртичка, правилно е да се користи цртичка при додавање член на скратеница ( ВИ-то )
Ти фалат и запирки :backa:
Bekjar, peder, incel nebitno e to vo slucajot.
Poveli gramatickite greski posoci mi gi vo dadeniot post, ne mi se puflaj bez potreba.

Прво и основно пишиш латиница а не кирилица, то ти е најголема правописна грешка.
Второ, Аи кратенката се пишува ВИ на Македонски ( вештачка интелигенција).
Ти фали и цртичка, правилно е да се користи цртичка при додавање член на скратеница ( ВИ-то )
Ти фалат и запирки :backa:
Pooo gref :facepalm:

И бијонс земи ја и рат до истребљење да му напрајме на мажињата :pos:
Таа го има сефтосано фудбалскиот подфорум оддамна. Дури се пофали и дека на времето ко млада играла фудбал професионално.

Грев, неписмен, грев ...
Автоматски споено мислење:

Ми се ручка нешто добро. Некое феминистичко јадење :cool:
Мислиш ти се вечера, ама добро, ти не знајш ни ден ни ноќ, пикнат в детска на компјутер цел ден.

Маж шо не гледа фудбал или е педер или е нетокму
Напротив. Моето озогласено непопуларно мислење е баш дека сите што гледаат и се диват на тие мажи секој ден се латентни. Тебе би те сфатил бидејќи си плакнеш очи со мажи кои може да истрчат 20 метри или качат еден спрат скали без да се задишат. Некогаш тоа е доволно да ви запали моторот, ако е баш тоа што фали по дома. :unsure:

Секој ден се повеќе и повеќе ме туркате со вашите муабети накај шовинистите кои ич не ме сакаат во нивните редови. Остана ли некоја дама во невоља воопшто или да се обидам да ги придобијам другиве со некои муабети за жените кои ги ставав до сега под тепих?

Нормално дека се уште таму бидејќи денешните жени не знаат како со правосмукалка. Румбата не фаќа под рабовите.

За тебе сум Аристотел
Море шо се стори денеска, еден куп богови, филозофи, ба ба
Автоматски споено мислење:

Напротив. Моето озогласено непопуларно мислење е баш дека сите што гледаат и се диват на тие мажи секој ден се латентни. Тебе би те сфатил бидејќи си плакнеш очи со мажи кои може да истрчат 20 метри или качат еден спрат скали без да се задишат. Некогаш тоа е доволно да ви запали моторот, ако е баш тоа што фали по дома. :unsure:

Секој ден се повеќе и повеќе ме туркате со вашите муабети накај шовинистите кои ич не ме сакаат во нивните редови. Остана ли некоја дама во невоља воопшто или да се обидам да ги придобијам другиве со некои муабети за жените кои ги ставав до сега под тепих?

Нормално дека се уште таму бидејќи денешните жени не знаат како со правосмукалка. Румбата не фаќа под рабовите.
А ти дома аквариум имаш?

Не се диват на мажите туку се диват на играта.
Спортот е емоција, страст, обединува народи, не е само топка и трчај ... Џабе ќе ти објаснувам кога нема да ме разбериш.

Не се диват на мажите туку се диват на играта.
Спортот е емоција, страст, обединува народи, не е само топка и трчај ... Џабе ќе ти објаснувам кога нема да ме разбериш.
А и разединува народи.
Ваљда ме читаше пред 2-3 месеца мене со малцинството членови против филевци и компанијата што фудбалот го гледа како детска игра наместо ко бизнис, пропаганда, конторла, реклама.

Back
На врв Bottom