Бафра цел ден со неебаниве се оправа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sok i kafe ke naraca, ke te zaebi
Има напредок Владе, како нема.Da be ke se tesime sega deka nema normalni, ima samo nepregledani.
Tuku ostaj toa, poarna si, ima napredok ?
Не.
Не знам Ронче, јас од сексуален живот не се жалам, другиве девојки имаат и за озбилно дечковци, нешто ти ми се чиниш како да не знаеш клиторис да најдеш...Бафра цел ден со неебаниве се оправа![]()
Ништо Владе.. ме откачи!Sok i kafe ke naraca, ke te zaebi![]()
Никогаш не сум пиела алкохол Ластовичке...Ништо Владе.. ме откачи!
Не иделе со алкохол значи![]()
Pocekaj malce, uste rano ti e za svekji palenjeИма напредок Владе, како нема.
Ехеее, да ми се живи и здрави психијатарката и психотерапевтот, да сум верник свеќа ќе им палам![]()
Оти рано, за здравје Владе бе, за здравје.Pocekaj malce, uste rano ti e za svekji palenje![]()
De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali beljaНишто Владе.. ме откачи!
Не иделе со алкохол значи![]()
Грешка Владе, така е кога не читаш.De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali belja![]()
Za zdravje de, se podrazbirase toa, svekji za zdravje da im palis deka te opraja. Na toa mislev deka rano e uste.Оти рано, за здравје Владе бе, за здравје.
Јас немам проблем со своето здравје, не се срамам, него непрегледаните се заебани.
Ако ја фатиш болеста порано, подобри изгледи имаш... а рак, а мозок...
Те разбрав бе Владе, до годините ли е што нешто не дочитуваш...Za zdravje de, se podrazbirase toa, svekji za zdravje da im palis deka te opraja. Na toa mislev deka rano e uste.
Абе немам ја такви предрасуди.. ако тука знам да звучам како пештерец.De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali belja
P.s mozi trebase za do apteka da viknis![]()
Relativno mlada e mnogu sirok poim, za nekoj si mlada, za nekoj vekje taka prestarena. Zavisi koj prasvas.Грешка Владе, така е кога не читаш.
Нит тазе сум излезена од врска, нит тазе на психотерапевт сум појдена
Јас уште сум релативно млада, има надеж за мене. Него што ќе правиме со тебе...
Да те ожениме бе Владе, ваков маж се остава ли неженет да овене, нцнцнц...Relativno mlada e mnogu sirok poim, za nekoj si mlada, za nekoj vekje taka prestarena. Zavisi koj prasvas.
A sto toa treba da pravime so mene vsusnost![]()
Da de za ljuge se, ali za drasnati ljugeАбе немам ја такви предрасуди.. ако тука знам да звучам како пештерец.
Па и психијатрите се за луѓе.
(а ако ми веруваш, у моментов радо би го сменил заболекарот со психијатар да можам)
Exee mene tuka de me zenat, de me razvedvat, nekolku pati i vdoec me napraja. Koj kakva maka si ima, toaДа те ожениме бе Владе, ваков маж се остава ли неженет да овене, нцнцнц...