Феминизам!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.732
Поени од реакции
8.741
Ti sama si oseti deka ne si arna ili bese na procenka ?
I sto te navede da pomislis deka ti letna cavkata so se konec :cautious:
Сама Владе. Не ми летнала чавката, на тие што мислат дека сè се таман одамна им летнала, ама им се чини дека е тука...

Што ме наведе, тоа што се прашував да не можеби ми е летната, па бев да проверам ;)

Член од
14 август 2018
Мислења
4.721
Поени од реакции
10.441
Ti sama si oseti deka ne si arna ili bese na procenka ?
I sto te navede da pomislis deka ti letna cavkata so se konec :cautious:
Владе.. ја едно знам..
Се додека аповите можеш да ги пиеш со алкохол.. здрав си као дрен! ;)

Па оттука, се гледа на кој каде му е чавката :ROFLMAO:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.280
Поени од реакции
7.628
Ништо не е легитимна причина за шамар...
I rest the case, стварно.
Епа ти кажав, слободно однесувај се како ужасна жена, па кога партнерот ќе те остави или со татко ти на ручек ќе се пожали, ти слободно кажи му, не биди Бафра, не постои причина за такво нешто. Исто кога тебе ќе ти дојде да го акнеш, погледни се во огледало и кажи си, ама на Бафра му објаснував дека не постои причина.

дај бе, одамна научивме да мењаме гуми, да носиме кола на мајстор, да провериме и дотуриме уље... мислам "вештиниве".

И сијалица знаеме да смениме, и шокантно - мебел да преместиме и склопиме.
Па нормално ќе научиш тие работи, потешко е да научиш како да се однесуваш како дама, како жена.

Знам, неверојатно е, напиј се вода да си дојдеш на себе.
Не се секирај, опкружен сум со кралици, сум бил сведок на многу поголеми квалитети него ли тие што ги наброја.
Ти на пример не знаеш дека кога некој е шокиран покрај водата треба и нешто благо да понудиш, а ти само вода.

Што ме наведе, тоа што се прашував да не можеби ми е летната, па бев да проверам
Обично кога се работи за здравје, нормално е да побараш и второ мислење.
Ама по напишаниве работи, океј си, освен типична женска стратегија на разводнување на муабетот.

Do sega kje skontashe ako sakashe deka nema dovolno jaka pricina kaj kulturni lugje, vo dzunglata nadvor ima sekakvi tacki, mora da znae da se tepa
Истото го пишувам веќе неколку постови, дека различни интелекти, карактери, различна ќе е и реакцијата, а вие не па не.
Ама, кога се работи за ќерка ти, односно за женскиот род, тогаш магично секоја причина е легитимна.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.732
Поени од реакции
8.741
Епа ти кажав, слободно однесувај се како ужасна жена, па кога партнерот ќе те остави или со татко ти на ручек ќе се пожали, ти слободно кажи му, не биди Бафра, не постои причина за такво нешто. Исто кога тебе ќе ти дојде да го акнеш, погледни се во огледало и кажи си, ама на Бафра му објаснував дека не постои причина.

Па нормално ќе научиш тие работи, потешко е да научиш како да се однесуваш како дама, како жена.

Не се секирај, опкружен сум со кралици, сум бил сведок на многу поголеми квалитети него ли тие што ги наброја.
Ти на пример не знаеш дека кога некој е шокиран покрај водата треба и нешто благо да понудиш, а ти само вода.

Обично кога се работи за здравје, нормално е да побараш и второ мислење.
Ама по напишаниве работи, океј си, освен типична женска стратегија на разводнување на муабетот.

Истото го пишувам веќе неколку постови, дека различни интелекти, карактери, различна ќе е и реакцијата, а вие не па не.
Ама, кога се работи за ќерка ти, односно за женскиот род, тогаш магично секоја причина е легитимна.
Од каде идејата дека сум/сакам да сум дама? :cautious:
Или дека можеби не сум побарала второ, трето мислење? :cautious:

Абе кој си сака традвајф, тоа ќе си најде. На тој јас не сум му избор и нека тера даље. Не ми треба маж да мења гуми и да цепе дрва, у реду е, ај што сум сама способна, дури и да не сум, за сè постои некој да платиш да направи.

Мислам замисли да имам маж кој остане инвалид, еве треба да легнам да умрам со него или да најдам друг, оти гревната не знам основни вештини за живот :tapp:

И да сфатеше што е напишано, ќерка му учи да се ОДБРАНИ, не да напаѓа. Свашта.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Сама Владе. Не ми летнала чавката, на тие што мислат дека сè се таман одамна им летнала, ама им се чини дека е тука...

Што ме наведе, тоа што се прашував да не можеби ми е летната, па бев да проверам ;)
Da be ke se tesime sega deka nema normalni, ima samo nepregledani.
Tuku ostaj toa, poarna si, ima napredok ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.732
Поени од реакции
8.741
Da be ke se tesime sega deka nema normalni, ima samo nepregledani.
Tuku ostaj toa, poarna si, ima napredok ?
Има напредок Владе, како нема.
Ехеее, да ми се живи и здрави психијатарката и психотерапевтот, да сум верник свеќа ќе им палам :love:
Автоматски споено мислење:

@PurplePuma сакаш да излеземе на по некоја пијачка?!

@мкд владе вака се прави тој тест ;)
Не.
Автоматски споено мислење:

Бафра цел ден со неебаниве се оправа :popce:
Не знам Ронче, јас од сексуален живот не се жалам, другиве девојки имаат и за озбилно дечковци, нешто ти ми се чиниш како да не знаеш клиторис да најдеш...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Има напредок Владе, како нема.
Ехеее, да ми се живи и здрави психијатарката и психотерапевтот, да сум верник свеќа ќе им палам :love:
Pocekaj malce, uste rano ti e za svekji palenje ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.732
Поени од реакции
8.741
Pocekaj malce, uste rano ti e za svekji palenje ;)
Оти рано, за здравје Владе бе, за здравје.
Јас немам проблем со своето здравје, не се срамам, него непрегледаните се заебани.

Ако ја фатиш болеста порано, подобри изгледи имаш... а рак, а мозок...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Ништо Владе.. ме откачи!
Не иделе со алкохол значи :rolleyes:
De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali belja :cautious:
P.s mozi trebase za do apteka da viknis :D

Kajgana Shop

На врв Bottom