Фчерашни новости - хумористично-сатирична емисија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Како уредникот на Фчерашни успеа да тргни видео со над 50 000 прегледи за 3 дена? Глагол да го тужи за тоа што беше спомнат во последната емисија? Немало слобода на говор, диктатура, режим? Говор на омраза? Тие од к15 заборавија што е сатира, пародија, резило на нивна сметка се рачуна, заслужено :oeoeoe:немој утре рип нешто
Немој да ми кажеш дека збориш за тоа видеото што го постна ти пред 3-4 недели со најкатастрофалната монтажа ever, без никаква смисла и направена од вмровец со IQ малку повисоко од собна температура изразена во Фаренхајт?

Немој да ми кажеш дека збориш за тоа видеото што го постна ти пред 3-4 недели со најкатастрофалната монтажа ever, без никаква смисла и направена од вмровец со IQ малку повисоко од собна температура изразена во Фаренхајт?
Се работи за видео извадок од говорот на црпнатиот
Ти зборуваш за видеото контра контра. :D Незнам тоа за монтажата, не е битно. Го споделив заради водителката :jeeee:

Последно уредено:
Горан Ман ми е смешен со самата негова појава :pos:

После Хелоу Зоки како си нов хит од Фчерашни. Пародија на Shape of you - Ed Sheeran

Интересно е и со подновенава екипа плус тука се и некој од стариве. Водителскиов пар треба доста време за да се навикнеме не се баш исти како предходните . Го ставиле водител оној Ентер што читаше, а девојкава не знам која е но познат ми е нејзиниот глас слушнат ми е на некој од радио станициве македонски.

Интересно е и со подновенава екипа плус тука се и некој од стариве. Водителскиов пар треба доста време за да се навикнеме не се баш исти како предходните . Го ставиле водител оној Ентер што читаше, а девојкава не знам која е но познат ми е нејзиниот глас слушнат ми е на некој од радио станициве македонски.
Како се вика водителот? Иначе водителката е Јелена Богојевиќ.

Како се вика водителот? Иначе водителката е Јелена Богојевиќ.

Александар Алексовски. Човекот е гласот зад секоја втора реклама едно добри 10 години наназад.

Премногу ме иритира неговиов глас пошто заедно со сашко се.луѓето за реклами.

Во втората епизода Лазар Бараков беше дел од еден скеч.:)

После онаа хит пародија на песна Ќе се вратиш ти за крисмас уште една пародија.
Јас киснам во архив..

Со песниве доста добро им оди. :pos:Не можам да престанам да се смеам како си игра и си шлапка во водата со ноџињата и гумениве чизми.

Туѓ срам ме фаќа кога им ги гледам клипчињава со песниве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom