Фчерашни новости - хумористично-сатирична емисија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Kaко успевате да најдите политичка позадина во се и сешто не ми е јасно. Ако не спомнеле за договорот биле педери, ако спомнеле биле политички ориентирани. Ебати државата кај што најглавни случувања се политичките и се гледани како сапуница.
Еве јас досега епизода не сум пропуштил од фчерашни оти и онака ништо не се снима и друго, и ако гледаме политички:
- Маме му ебаа на вмровците уште кога беа на власт
- Маме им ебаа и на вмро/сдсм кога беа во фаза на промена на власта
- Маме и ебаа и на сдсм кога дојдоа на власт

Не знам на кој твит било ова реплика зошто мора да го знаеш контекстот во кој е пишано. Друга работа, неговите лични ставови не значи дека ќе се одразат во програмата на фчерашни.

Во секој случај не бев саркастичен туку сериозно ме интересира како ќе го прикажат договоров и референдумот.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Не знам на кој твит било ова реплика зошто мора да го знаеш контекстот во кој е пишано. Друга работа, неговите лични ставови не значи дека ќе се одразат во програмата на фчерашни.

Во секој случај не бев саркастичен туку сериозно ме интересира како ќе го прикажат договоров и референдумот.

Знам дека не беше. Собери го личниот став + ставот на финансиерот и тука можеш веќе да направиш добра проценка за тоа кај ќе иде работава.

Знам дека не беше. Собери го личниот став + ставот на финансиерот и тука можеш веќе да направиш добра проценка за тоа кај ќе иде работава.
Тоа што усаид ги финансира нема никаква врска.

Сосема добро за почеток на нова сезона. Си држат препознатлив стил.

Dali nekoj ima k-15 cd kaseta audio dvd nema vrska kavka sakam da kupam neka pise ako nekoj ima

Dali nekoj ima k-15 cd kaseta audio dvd nema vrska kavka sakam da kupam neka pise ako nekoj ima
Имам ја едно ЦД со песните, фали мислам онаа Бурек. За жал не сакам да го продадам ама ќе ги ставам песните на интернет и ќе ти пратам линк за симнување.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom