- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
Не бе, која басна, она со кокошката им беше најјако![]()

Најголемото straight face што го имам видено досега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, која басна, она со кокошката им беше најјако![]()
Не туку, дека нашиот живот е тешка сатира и заради тоа тешко може да се прави сатира од него.Емисијава е доказ дека сатирата треба што поскоро да умре затоа што нема корист од неа.
Те пишува како сценарист на 2 телевизиски емисии - или период во кој „Ја сум премногу кул да одговарам кога сум тагнат на Кајгана“.ЕП - или период во кој што се крева бројот на "Ја не го сфаќам фудбалов, ептен е глупа работа не знам зашто се замарате, ја уопште не го ни гледам ова"
Онаа Езерка е типичен К15 лик, оригинална е, паднат од свемирот ликЕмисијава е доказ дека сатирата треба што поскоро да умре затоа што нема корист од неа.
Мене и Горан Ман ми е океј.Онаа Езерка е типичен К15 лик, оригинална е, паднат од свемирот ликОвие другиве што се збрани од фејсбуци, твитери, месинџери
![]()
Најголемото straight face што го имам видено досега.
Клинички заболените се знаат кои се`, другово е само одраз на испран мозок во центрифуга на 90ка. Без омекшивач.Од задоениве по штабови човек неможе ни да се насмее повеќе.
Контра сатира еј. Контра сатира. Кои дебили тешки психијатриски случаеви се во прашање, ова веќе алармантно станува
Како бе не ви е срам да правите будали од себе?