Фчерашни новости - хумористично-сатирична емисија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, која басна, она со кокошката им беше најјако :facepalm:
Dk2D5x.gif

Најголемото straight face што го имам видено досега.

Емисијава е доказ дека сатирата треба што поскоро да умре затоа што нема корист од неа.
Не туку, дека нашиот живот е тешка сатира и заради тоа тешко може да се прави сатира од него.

Поарно сатира него лошо сихронизирани турски серии. Значи богдачува е колку ги има.

1000 ЗОШТО - 1000 ЈЕБИГА
:D
Патос.
@dragonsky на кој му текнало ова, кафе да го частам?

На почеток мислев дека ќе биде интересно ама ептен е тапа хуморот. Да не се овие ликовиве од К-15 нема да се задржувам ни 2-3 минути да го гледам.

Досадни се овие твитерџииве што глумат. Подобро е да си седат само на твитер отколку да глумат во скечевиве на емисијава.

ЕП - или период во кој што се крева бројот на "Ја не го сфаќам фудбалов, ептен е глупа работа не знам зашто се замарате, ја уопште не го ни гледам ова"
Те пишува како сценарист на 2 телевизиски емисии - или период во кој „Ја сум премногу кул да одговарам кога сум тагнат на Кајгана“.

Факерски на телма изигра Ристиќ, му лапна 40 илјади за 5,6 епизоди. Ја шутнаа. Парињата мора да ги доработи, затоа изигрува циркузант по улици. Ништо чудно да ја видите како пример самообесена (сметка со над 200 илјади дол.и формирање на фондација). Има неколку таквии кандидати, да видиме на кој ќе му прават икони шарените. уште колку дена останаа?

Емисијава е доказ дека сатирата треба што поскоро да умре затоа што нема корист од неа.
Онаа Езерка е типичен К15 лик, оригинална е, паднат од свемирот лик :D Овие другиве што се збрани од фејсбуци, твитери, месинџери :гомце:

Онаа Езерка е типичен К15 лик, оригинална е, паднат од свемирот лик :D Овие другиве што се збрани од фејсбуци, твитери, месинџери :гомце:
Мене и Горан Ман ми е океј.

Од задоениве по штабови човек неможе ни да се насмее повеќе.
Контра сатира еј. Контра сатира:facepalm:. Кои дебили тешки психијатриски случаеви се во прашање, ова веќе алармантно станува :facepalm:
Како бе не ви е срам да правите будали од себе?

Не го знам како се вика, ама најлуд ми е типов со бакенбардите.

Најголемото straight face што го имам видено досега.

Гифчето што го обиколи светот. Уште на микробранова ми нема излезено. :D

Од задоениве по штабови човек неможе ни да се насмее повеќе.
Контра сатира еј. Контра сатира:facepalm:. Кои дебили тешки психијатриски случаеви се во прашање, ова веќе алармантно станува :facepalm:
Како бе не ви е срам да правите будали од себе?
Клинички заболените се знаат кои се`, другово е само одраз на испран мозок во центрифуга на 90ка. Без омекшивач.

Како уредникот на Фчерашни успеа да тргни видео со над 50 000 прегледи за 3 дена? Глагол да го тужи за тоа што беше спомнат во последната емисија? Немало слобода на говор, диктатура, режим? Говор на омраза? Тие од к15 заборавија што е сатира, пародија, резило на нивна сметка се рачуна, заслужено :oeoeoe:немој утре рип нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom